Ελλάδα

Δογιάκης Αναγνωστόπουλος: Δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ τους αναφέρουν αστυνομικές πηγές

Δογιάκης Αναγνωστόπουλος: Δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ τους αναφέρουν αστυνομικές πηγές
Δογιάκης Αναγνωστόπουλος: Τέλος στην έντονη φημολογία περί συσχέτισης της αυτοκτονία του Σταύρου Δογιάκη και της δολοφονίας της Κάρολαιν.

Έντονη φημολογία υπήρξε τις τελευταίες ημέρες για το αν ο επιχειρηματίας Σταύρος Δογιάκης και ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σχετιζόταν κατά κάποιον τρόπο . Ο επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός στην Κάντζα, με την ιατροδικαστική εξέταση να κάνει λόγο για αυτοκτονία.

Οι λόγοι που οδήγησαν στη δημιουργία τέτοιων σεναρίων, ήταν το γεγονός ότι τα δύο τραγικά περιστατικά έγιναν σε σχετικά κοντινό χρονικό διάστημα μεταξύ τους, ενώ οι πρωταγωνιστές ήταν  «γείτονες», αφού το σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά ήταν κοντά στην ταβέρνα του Δογιάκη. Δογιάκης Αναγνωστόπουλος

Δογιάκης Αναγνωστόπουλος: Δεν υπάρχει σύνδαση λένε αστυνομικές πηγές

Σύμφωνα με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του τηλεφώνου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μέχρι τώρα δεν αποδεικνύεται καμία σύνδεση με τον αυτόχειρα Σταύρο Δογιάκη. Ο αριθμός μάλιστα του αυτόχειρα δεν υπάρχει καν ούτε ως «επαφή» στο τηλέφωνο του δολοφόνου της Καρολάιν. Σημειώνεται ότι το τηλέφωνο του Σταύρου Δογιάκη δεν έχει ακόμη «μιλήσει», ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι αν υπήρχε επικοινωνία θα είχε φανεί από τα δεδομένα του τηλεφώνου του 32χρονου. Αντίστοιχες πληροφορίες μετέδωσε και ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ο 53χρονος Σταύρος Δογιάκης κηδεύτηκε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο λόφο της Κάντζας, ωστόσο, ακόμη δεν έχουν αποσαφηνισθεί τα αίτια που τον οδήγησαν στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του και μάλιστα σε μια περίοδο που ετοίμαζε νέο επιχειρηματικό άνοιγμα στο χώρο της εστίασης, έχοντας αποχωρήσει από την ταβέρνα «Κρητικός» που διατηρούσε με τον αδελφό του. Η έρευνα έχει καταλήξει ότι πρόκειται για αυτοκτονία, αλλά το «γιατί» δεν έχει απαντηθεί. Η έρευνα συνεχίζεται με την επικείμενη άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου, των επιχειρηματικών του κινήσεων και των λογαριασμών, αλλά καιμε τη λήψη καταθέσεων από το οικογενειακό και ευρύτερο κοινωνικό του περιβάλλον. 

Δογιάκης Αναγνωστόπουλος

Δογιάκης Αναγνωστόπουλος: Ερευνάται ως έγκλημα η υπόθεση Δογιάκη

Ο ειδικός ερευνητής Μανώλης Σφακιανάκης ο οποίος είναι και φίλος της οικογένειας Δογιάκη, μίλησε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε ότι η αστυνομία, παρά το πόρισμα του ιατροδικαστή, ερευνά την υπόθεση θανάτου του επιχειρηματία ως έγκλημα!

Ειδικότερα, όπως είπε ο Μανώλης Σφακιανάκης «Η Αστυνομία και η Ασφάλεια Αττικής αυτή τη στιγμή που μιλάμε, διερευνά την υπόθεση θανάτου του Σταύρου Δογιάκη ως έγκλημα. Το γνωρίζω από πρώτη πηγή ότι η αστυνομία το διερευνά ως έγκλημα. Άρα αυτοί που πιστεύουν ότι είναι μια αυτοκτονία, ας το αφήσουνε πιο πέρα αυτό. Η αστυνομία κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει και όταν βγάλει επίσημο δελτίο ότι πρόκειται για αυτοκτονία, θα πειστώ και εγώ ο ίδιος. Αυτό που κάνει εντύπωση όμως είναι ένα. Πώς αυτός ο άνθρωπος μέσα σε πέντε μέρες άλλαξε χαρακτήρα, διάθεση, τα πάντα. Άρα το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι ένα. Γιατί τις τελευταίες 5 μέρες πριν τον θάνατό του άλλαξε η διάθεσή του; Ξέρω τα δύο αδέρφια 25 χρόνια, ποτέ δεν τους έχω δει σε κόντρες και μαλωμένους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments