Lifestyle

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με «κολασμένο» μαγιό στην παραλία

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με «κολασμένο» μαγιό στην παραλία
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Συνεχίζει να ρίχνει το διαδίκτυο και να καίει καρδιές η ξανθιά παρουσιάστρια με τις αισθησιακές φωτογραφίες της.

Ακόμα μια φωτογραφία με την αδυνατισμένη της σιλουέτα ανέβασε στα social media η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία απολαμβάνει το σώμα της, ειδικά τώρα που πέτυχε τον στόχο της να χάσει κιλά. Η παρουσιάστρια αυτή τη φορά φόρεσε ένα ανοιχτόχρωμο, μικροσκοπικό μπικίνι που αναδεικνύει τις αναλογίες της και πόζαρε στο φακό με φόντο τη θάλασσα, λίγο πριν βάλει αντηλιακό λάδι μαυρίσματος στο καταπληκτικό κορμί της.

Η Κωνσταντίνα τον τελευταίο χρόνο με σωστή διατροφή και γυμναστική έχει καταφέρει να αποκτήσει το σώμα των ονείρων της και είναι πολύ υπερήφανη για την προσπάθειά της. Η ξανθιά καλλονή με τα υπέροχα μάτια βρίσκεται στην Αθήνα και επισκέφθηκε τον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Στη φωτογραφία φαίνεται γονατισμένη στην καυτή άμμο και η ανάρτησή της γέμισε με καρδούλες και σχόλια…

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε πει μεταξύ άλλων:

«H αλλαγή ήρθε μέρα με την ημέρα. Βλέπεις το σώμα σου να καλυτερεύει μέρα με την ημέρα. Δε με βοήθησε κανείς όλο αυτό το διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι τώρα συμβουλεύτηκα κάποιον διατροφολόγο για μια τελική σμίλευση. Το σημαντικό είναι ότι έχω χάσει κιλά τρώγοντας. Δεν έχω χάσει μυϊκή μάζα, έχω καταφέρει απώλεια λίπους. Όλα αυτά τα χρόνια με τις δίαιτες που έχω λάβει, με τους διατροφολόγους που έχω συναναστραφεί, κάθισα και έφτιαξα το ιδανικό πρόγραμμα για μένα».

«Αυτό που θέλω σίγουρα να μεταφέρω στις γυναίκες είναι ότι όλα αυτά έγιναν σταδιακά, σε βάθος χρόνου και δε χρειάζονται ακρότητες. Θέλει ισορροπία…», είχε δηλώσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την απώλεια των κιλών.

Ο Αγρότης μόνος ψάχνει είναι η πρώτη εκπομπή που θα την δούμε απο τις αρχές του Σεπτέμβρη γι’ αυτό άλλωστε την βλέπουμε ήδη να έχει ξεκινήσει τις διακοπές της και το οφθαλμόλουτρο πάει σύννεφο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments