Αθλητισμός

Κροατία – Ισπανία: Απίστευτο αυτογκόλ της Ισπανίας

Κροατία – Ισπανία: Απίστευτο αυτογκόλ της Ισπανίας
Κροατία - Ισπανία: Ένα απίστευτο αυτογκόλ σημειώθηκε στον πρώτο σημερινό αγώνα του Euro με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα της Ισπανίας.

Ένα απίστευτο αυτογκόλ σημειώθηκε στο Κροατία – Ισπανία, με τον Ισπανό τερματοφύλακα Σιμόν να κάνει τη γκάφα του αιώνα, στην πρώτη σημερινή αναμέτρηση για το Euro 2020. Από τις χθεσινές αναμετρήσεις σίγουρα ξεχώρισε ο αποκλεισμός της Ολλανδίας από την Τσεχία.

Κροατία – Ισπανία: Το αυτογκόλ του αιώνα από τον Σιμόν

Με έναν αδιανόητο τρόπο άνοιξε η Κροατία το σκορ στο ματς με την Ισπανία στο 20′ της αναμέτρησης. Ο Πέδρι από το κέντρο προσπάθησε να γυρίσει τη μπάλα προς τα πίσω και έκανε μια μπαλιά πενήντα μέτρων στον Σιμόν. Ο γκολκίπερ της Ισπανίας προσπάθησε να κάνει κοντρόλ αλλά η μπάλα του έφυγε από τα πόδια και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του καθώς δεν μπορούσε να αντιδράσει.

 

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η Ισπανία ισοφάρισε το ματς με τους Κροάτες πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο με γκολ που πέτυχε ο Σαράμπια στο 38′ μέσα από την περιοχή με τη μπάλα να κοντράρει και να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1. Αρχικά ο Λιβάκοβιτς αντέδρασε σωστά στο σουτ του Γκαγιάρ αλλά στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Σαράμπια που έκανε νέο σουτ, η μπάλα κόντραρε άλλαξε πορεία και έγινε το 1-1. Η παρέα του Λούκα Μόντριτς, φιναλίστ του περασμένου Παγκοσμίου Κυπέλλου, κόντρα σε μία Ισπανία με αρκετά επιθετική νοοτροπία, αλλά χωρίς αστέρα στο ρόστερ της, επιθυμεί να περάσει από το «εμπόδιο» της Ισπανίας.

Κροατία - Ισπανία

Γαλλία και Ελβετία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις 22:00

Στις 22:00, η σκυτάλη περνάει στην «Αρένα Νατσιονάλα» του Βουκουρεστίου, όπου δύο χώρες με αρκετά κοινά, Γαλλία και Ελβετία, τίθενται αντιμέτωπες για μία θέση στα προημιτελικά. Το φαβορί του τουρνουά και παγκόσμιοι πρωταθλητές Γάλλοι θα περιμένουν τους Ελβετούς που προκρίθηκαν στα νοκ άουτ ως καλύτεροι τρίτοι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments