Lifestyle

Αντελίνα Βαρθακούρη: Όταν πήγα στον ΣΚΑΪ, αισθανόμουν σαν δαρμένο σκυλί

Αντελίνα Βαρθακούρη: Όταν πήγα στον ΣΚΑΪ, αισθανόμουν σαν δαρμένο σκυλί
Αντελίνα Βαρθακούρη: Όσα αποκάλυψε για την αποχώρησή της από τον Alpha, όσα ακολούθησαν και τι είπε για το τηλεοπτικό της μέλλον. .

Στο «Έλα χαμογέλα» ήταν καλεσμένη η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την αποχώρησή της από τον Alpha. Όπως είπε, η επιλογή της να μείνει στον όμιλο και να κάνει κάτι δεν έκατσε λόγω ενός συγκεκριμένου ανθρώπου που ήταν εκεί.

Αρχικά η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην αποχώρηση της από τον Alpha, λέγοντας: «Εξαργύρωσα την επιτυχία του Globetrotters στην καρδιά του κόσμου. Εμένα το συμβόλαιό μου είναι ο λόγος μου, θα σου δώσω το χέρι μου και θα σου πω αυτό είναι, δεν θέλω χαρτιά και ιστορίες. Δεν λειτουργούν όμως όλοι έτσι. Η επιλογή μου να μείνω στον όμιλο και να κάνουμε κάτι δεν έκατσε, δεν έκατσε με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που ήταν στον Alpha και έπρεπε να τελειώσει γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να βασανίζεις ή να βασανίζεσαι. Το τοποθετώ στο προσωπικό γιατί όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, αυτός ο άνθρωπος απομακρύνθηκε από τον σταθμό».

Όταν ρωτήθηκε για το πώς οραματίζεται την επόμενη σεζόν την εκπομπή της, η Αντελίνα Βαρθακούρη επεσήμανε: «Θα απαντήσω ειλικρινά, βέβαια δεν είναι εδώ ο Χάρης και θα μου άρεσε να ήταν μπροστά… Νομίζω αυτή η εκπομπή δεν ήταν για τον Χάρη, δεν ήταν κάτι το οποίο ένιωσα εγώ ότι τον Χάρη τον γέμισε, έβγαλε το ταμπεραμέντο του, παρόλο που είχαμε και το μουσικό κομμάτι. Ήταν ξεχωριστό, που ακόμα και δεν ήταν εύκολο. Παρόλα αυτά το έφτιαξε όμορφα και ήταν ένα κομμάτι που έδωσε στην εκπομπή».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στο υπόλοιπο κομμάτι τον βλέπω μαζεμένο. Είμαι εγώ από δίπλα και ξέρεις θα μου πουν “τον έχεις ευνουχίσει, δεν τον αφήνεις να μιλήσει”. Δεν ισχύει, γιατί εγώ θέλω να είμαι προστατευτική απέναντί του. Ο δημόσιος λόγος μας έχει αξία και πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός. Επειδή λοιπόν, είναι παρορμητικός, πάντα είμαι λίγο σε επιφυλακή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments