Αθλητισμός

Αμπουμπακάρ Καμαρά: Μεγάλο το ενδιαφέρον του Άρη

Αμπουμπακάρ Καμαρά: Μεγάλο το ενδιαφέρον του Άρη
Αμπουμπακάρ Καμαρά: Θέλει να κάνει το «μπαμ» ο Άρης.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, αποτελεί μια σημαντική πιθανότητα να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη. Την ίδια ώρα υπάρχει έντονη φημολογία ότι δεν θα ανανεώσει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Μήτρογλου.

Αμπουμπακάρ Καμαρά: Έχει «σφηνωθεί» στο μυαλό του Καρυπίδη

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έχει «σφηνωθεί» στο μυαλό του Καρυπίδη, ο οποίος θα ήθελε να τον φέρει στον Άρη. Τα νούμερα (π.χ. 4 εκατ. ευρώ) που μεταφέρθηκαν στον αγγλικό Τύπο απέχουν αρκετά από την πραγματικότητα για τον λόγο ότι ο ποδοσφαιριστής ολοκληρώνει αύριο το συμβόλαιό του με τη Φούλαμ. Αμπουμπακάρ Καμαρά

Ο Καρυπίδης προσπαθεί να τινάξει την μπάνκα και να υπογράψει δυνατό όνομα για την επίθεση, ωστόσο το περιβάλλον του συστήνει… αυτοσυγκράτηση. Εδώ που τα λέμε, περιέχει ρίσκο να επενδύσεις εκατομμύρια σε Αφρικανούς, καθώς είναι γνωστό ότι η ψυχολογία τους παρουσιάζει συνεχή σκαμπανεβάσματα. Και ο Άρης την έχει «πατήσει» πολλές φορές, αναφέρει η metrosport.

Αμπουμπακάρ Καμαρά: Και αγγλικά δημοσιεύματα για τη μεταγραφή

Μετά τη Mirror, ένα ακόμη αγγλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων» για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Λένε ότι «καπνός χωρίς φωτιά» δεν υπάρχει και ίσως αυτό να ισχύει στην περίπτωση της ΠΑΕ Άρης και του Αμπουμπακάρ Καμαρά. Αυτήν τη φορά ήταν η σειρά της The Sun να γνωστοποιήσει πως ο Άρης κατέθεσε πρόταση από την ΠΑΕ Άρης για την απόκτηση του 26χρονου Μαυριτανού (γεννημένος στη Γαλλία) επιθετικού.

Μάλιστα αναφέρει ότι οι “κιτρινόμαυροι” προσφέρουν 3,5 εκατομμύρια λίρες (4,07 εκατ. ευρώ), συν 1 εκατομμύριο μπόνους! Το ποσό (των 4 εκατ.) στο εν λόγω ρεπορτάζ είναι το ίδιο με αυτό που ανέφερε η Mirror, ωστόσο δεν γίνεται καμία αναφορά στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του. Σύμφωνα με τη Mirror το συμβόλαιο του Αμπουμπακαρ Καμαρά λήγει το 2024. Πάντως οι Άγγλοι κάνουν αναφορά και στον προβληματικό χαρακτήρα του και ότι κατά διαστήματα έχει προκαλέσει αρκετές εντάσεις με τη συμπεριφορά του.

Γενικότερα πάντως το γεγονός ότι το όνομα του Άρη εμπλέκεται σε τέτοια «βαριά» ονόματα, δείχνει και τη διάθεση των ανθρώπων της ομάδας για το όσο το δυνατόν ποιοτικότερες προσθήκες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments