Ελλάδα

Ο πατέρας της Καρολάιν ξεσπά: Θα έσπαγα το κεφάλι του Μπάμπη

Ο πατέρας της Καρολάιν ξεσπά: Θα έσπαγα το κεφάλι του Μπάμπη
Ο πατέρας της Καρολάιν ξεσπά: «Δε θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να με γράπωσε από το στήθος και να μου ξερίζωσε την καρδιά. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου», δήλωσε ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Συγκινεί ο πατέρας της Καρολάιν με όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα Sun, αποφασισμένος να σπάσει τη σιωπή του. Ο Ντέιβιντ Κράουτς μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τον δολοφόνο της 20χρονης κόρης του λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως «θα του έσπαγε το κεφάλι και ότι δεν μπορεί να ξεχάσει πως ένιωσε όταν έμαθε πως ο Μπάμπης Αναγντόπουλος, ο γαμπρός του, είναι αυτός που έκοψε το νήμα της ζωής της μοναχοκόρης του. Ένα χαρμόσυνο νέα μέσα στην τόση δυστυχία για τους ίδιους, είναι πως την επιμέλεια της μικρής Λυδίας στην οικογένεια της Κάρολαιν έδωσε η εισαγγελέας με χθεσινή της απόφαση, μετά και το αίτημά της για πλήρη επιμέλειά της, το οποίο κατέθεσε πρόσφατα. Όπως φαίνεται από το κείμενο εισαγγελικής διάταξης ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρίνεται ως «άτομο παντελώς στερούμενο ηθικών αναστολών».

Η οργή και ο θρήνος που βιώνει η οικογένεια με την απώλεια της κόρης τους είναι ανείπωτα συναισθήματα. «Όταν έμαθα όλες τις λεπτομέρειες μετάνιωσα που δεν το ήξερα νωρίτερα, όταν ήταν εδώ (σ.σ στην Αλόννησο). Θα του έσπαγα το κεφάλι κι ευχαρίστως θα δεχόμουν τις συνέπειες της πράξης μου», δήλωσε ο κ. Κράουτς.

Σε ό,τι αφορά στην απώλεια της 20χρονης κόρης τους και για το πώς ενημερώθηκαν για τον χαμό της , ο Ντέιβιντ Κράουτς σημειώνει ότι «δε θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να με γράπωσε από το στήθος και να μου ξερίζωσε την καρδιά. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου».

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο εμπλοκής του συζυγοκτόνου σε παράνομες δραστηριότητες, ο πατέρας της Κάρολαϊν φαίνεται να μην το αποκλείει. «Η κόρη μου ήταν ένα άτομο που ήθελε τη δικαιοσύνη, ήθελε τα πράγματα να είναι σωστά», επισημαίνει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments