Οικονομία

Φορολογικές δηλώσεις – Σκυλακάκης : «Φέτος θα είναι μια χρονιά που θα σας πάρουμε λιγότερα»

Φορολογικές δηλώσεις – Σκυλακάκης : «Φέτος θα είναι μια χρονιά που θα σας πάρουμε λιγότερα»
Φορολογικές δηλώσεις – Σκυλακάκης : Για μια σειρά θεμάτων όπως το ταμείο ανάκαμψης, τα ενοίκια, οι αναστολές, οι φορολογικές δηλώσεις αλλά και τα 150 ευρώ του «Freedom Pass» αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Θόδωρος Σκυλακάκης.

Για μια σειρά θεμάτων όπως το ταμείο ανάκαμψης, τα ενοίκια, οι αναστολές, οι φορολογικές δηλώσεις αλλά και τα 150 ευρώ του «Freedom Pass» αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Θόδωρος Σκυλακάκης.

Ο κ. Σκυλακάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» τονισε πως το ταμείο ανάκαμψης είναι ένα «στοίχημα». Συγκεκριμένα ανέφερε: «μεγάλες επενδύσεις που αφορούν τους πάντες: εξοπλισμούς στα νοσοκομεία, ψηφιακές τάσεις στα σχολεία. Κατάρτιση 500.000 – 600.000 ανθρώπων, ώστε να αποκτήσουν δεξιότητες».

Για τα ενοίκια του Μαΐου

Για τα ενοίκια του Μαΐου, απάντησε πως «οσονούπω πληρώνει η ΑΑΔΕ» και σημείωσε πως «δεν υπάρχει πρόθεση παράταση του μέτρου τον Ιούλιο».

Σχετικά με τις αναστολές συμβάσεων εργασίας σημείωσε πως «το 4ο κύμα πρέπει να το αποφύγουμε μέσω των εμβολιασμών», εξηγώντας πως «οι δυνατότητες αφού έχουμε δώσει 41 δισ. είναι περιορισμένες, θα είναι μεγάλη περιπέτεια να κλείσουμε πάλι».

Για τις φορολογικές δηλώσεις

«Οι πρώτες φορολογικές δηλώσεις προχωρούν κανονικά και φέτος θα είναι μία χρονιά που ‘θα σας πάρουμε λιγότερα’», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.

Για το Freedom Pass

Αναφερόμενος στη “Freedom Pass”, είπε πως «ο λόγος που έγινε είναι για βοήθεια στους νέους και δύο τομείς που έχουν πληγεί πολύ: τον τουρισμό και τον πολιτισμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments