Ελλάδα

Πέθανε η Μυρτώ Φουρουντζόγλου

Πέθανε η Μυρτώ Φουρουντζόγλου
Μυρτώ Φουρουντζόγλου: Η 21χρονη διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο, αφού πέρασε από τους πρώτους στην Ιατρική Θεσσαλονίκης το 2019.

Στο πένθος βυθίστηκε η Καβάλα, καθώς άφησε την τελευταία της πνοή η Μυρτώ Φουρουντζόγλου, χτυπημένη από καρκίνο στον εγκέφαλο.

Μυρτώ Φουρουντζόγλου: Θλίψη στην Καβάλα για τον πρόωρο θάνατό της

Η Μυρτώ είχε καταφέρει να περάσει από τις πρώτες στην Ιατρική Θεσσαλονίκης στις Πανελλήνιες του 2019, όμως λίγο καιρό αργότερα διαγνώστηκε με την επάρατη νόσο. Σύμφωνα με το kavalanews.gr, δεν τα παράτησε ποτέ, πάλεψε με την ασθένεια ενώ παράλληλα σπούδαζε στη Σχολή που ήταν όνειρο για αυτή να περάσει.

Όμως αμέσως μετά η μοίρα επεφύλασσε ένα ύπουλο χτύπημα για το κορίτσι, καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο. «Πάλεψε» με την ασθένεια για δύο χρόνια χωρίς να παρατήσει τις σπουδές της.

To 2019 είχε δώσει και συνεντευξη με αφορμή της επιτυχία της στις Πανελλαδικές.

Συγκλονισμένη είναι η δασκάλα της όπως επίσης και δεκάδες φίλοι συμμαθητές αλλά και συγγενείς της που δεν μπορούν να πιστέψουν ποσό άδικα έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος τους «άγγελος». «To σχολείο μας αποχαιρετά την αγαπημένη μας μαθήτρια Μυρτώ Φουρουτζόγλου. Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένη μας Μυρτώ, θα σε θυμάμαι για πάντα. Η δάσκαλα σου, Σοφία Σαρικλόγλου», ήταν η ανάρτηση που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μυρτώ Φουρουντζόγλου

Η Μυρτώ Φουρουντζόγλου, εκτός από αριστούχος μαθήτρια και φοιτήτρια Ιατρικής, ήταν και διακεκριμένη μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας.

Στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΔΩΚ Κοσμάς Χαρπαντίδης αναφέρει τα εξής: “Το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους γονείς και την οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας Μυρτώς Φουρουντζόγλου, η οποία υπήρξε μια από τις πιο διακεκριμένες μαθήτριες του ΔΩΚ και διακρίθηκε για την αγάπη της για την μουσική και για το ήθος της”.

«Για τη Μυρτώ Φουρουντζόγλου, το super girl της Καβάλας που πέρασε απ’ τους πρώτους στην Ιατρική της Θεσσαλονίκης το 2019 και σήμερα έχασε τη μάχη για τη ζωή της νικημένη από καρκίνο.», ήταν το μήνυμα φίλη της στο Facebook.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments