Video

8 λέξεις σήμερα: Τι θα γίνει την Τετάρτη 30/06

8 λέξεις σήμερα: Τι θα γίνει την Τετάρτη 30/06
8 λέξεις σήμερα: Ο Οδυσσέας πάει στον αστυνόμο Βρανά με αποδείξεις και καταγγέλλει την Ηλιάνα για δύο φόνους…

Στις «8 λέξεις» στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Μάρκος κι η Ναυσικά ανακοινώνουν στα παιδιά τους ότι είναι και πάλι μαζί και τα πειράγματα πέφτουν βροχή.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Οδυσσέας αφοπλίζει την Ηλιάνα και την πετάει έξω από το σπίτι του. Ο Αιμίλιος κάνει επίσημη πρόταση στον Σίμο να αναλάβει το δελτίο από εδώ και πέρα και το τελευταίος διαπραγματεύεται σκληρά για την αμοιβή του. Παράλληλα, ο Βήχος και ο Φρίξος τα βρίσκουν κάπου στη μέση και αποφασίζουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Η Ναυσικά λέει στον Άκη πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να αναλάβει αυτός την παραγωγή του καινούριου φαρμάκου που έβγαλε. Σε μία προσπάθεια να βρει ενοχοποιητικά στοιχεία για την Ηλιάνα, ο Οδυσσέας παίρνει τηλέφωνο τον Αλέκο. Η Μάγδα ανακοινώνει στον Αιμίλιο ότι είναι έγκυος κι αυτός δείχνει ότι είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ.

Ο Οδυσσέας φεύγει για Αθήνα, ενώ ο Φρίξος με τον Σπύρο κάνουν ό,τι μπορούν για να προστατέψουν την Έρση από την Ηλιάνα, χωρίς όμως να της πούνε τι συμβαίνει. Η Έρση καταλαβαίνει ότι κάτι περίεργο παίζει, γίνεται παρεξήγηση, παίρνει τον Οδυσσέα τηλέφωνο και τσακώνονται ξανά.

Τρομερή συγκίνηση νιώθει η Ναυσικά όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα από την Ένωση Γενετιστών και μαθαίνει ότι θέλουν να την βραβεύσουν για το φάρμακο της ρευματοειδούς αρθρίτιδας και για το συνολικό της έργο. Ο Οδυσσέας πάει στον αστυνόμο Βρανά με αποδείξεις και καταγγέλλει την Ηλιάνα για δύο φόνους…

8 Λέξεις: Ένα πολιτικό θρίλερ

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν.

Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, Γιώργος ΠαρτσαλάκηςΑπόστολος Γκλέτσος, Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη Βάνα Δημήτριου και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει τον ρόλο του Οδυσσέα Καλλέργη, του ζωγράφου. Φύση καλλιτεχνική, ελεύθερο πνεύμα, δεν διστάζει να συγκρουστεί με όλους για αυτά που πιστεύει και αγαπάει. Πάντα ψύχραιμος και γλυκός. Ερωτικός και «ζεστός» έχει κληρονομήσει το φλογερό ταπεραμέντο της μητέρας του… Πετυχημένος ζωγράφος, ανερχόμενος στη διεθνή σκηνή της Τέχνης.  svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments