Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [30/06/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [30/06/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να φαίνεται αρχικά ότι δημιουργεί μια σύγχυση ανάμεσα στα ζώδια και τους συντρόφους τους.

Κριός

Κάτι σας φαίνεται ότι είναι πολύ αστείο σήμερα, αν και ο/η σύντροφός σας μπορεί να μην το βλέπει με τον ίδιο τρόπο. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό θα μπορούσε να προκαλέσει μια κατάσταση στην οποία απλά δεν μπορείτε παρά να γελάσεις. Εάν αυτό είναι εις βάρος του/της αγαπημένου /ης σας, τότε ίσως χρειαστεί να εξηγήσετε ακριβώς γιατί έχετε μια τέτοια αντίδραση – όσο πιο προσεκτικά μπορείτε.

Ταύρος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να δείτε μια δύσκολη κατάσταση στην σχέση σας με μια άλλη προσέγγιση. Εάν αισθάνεστε αναστατωμένοι και δυσαρεστημένο με ορισμένα γεγονότα που έχουν συμβεί πρόσφατα, χρησιμοποιήστε αυτήν την ευκαιρία για να κάνετε ένα βήμα πίσω και να τα δείτε όλα από μια νέα και διαφορετική οπτική γωνία. Το χιούμορ μπορεί να σας βοηθήσει πολύ.

Δίδυμος

Δεν χρειάζεται να αισθάνεστε άσχημα αν το ερωτικό σας ενδιαφέρον έχει πάρει κάτι με λάθος τρόπο. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τις λέξεις για να επιδιορθώσετε οτιδήποτε φαίνεται να έχει καταστραφεί. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικεντρωθείτε στο να ανοίξετε τα κανάλια της επικοινωνίας σας και να επιτρέψετε στη δύναμη της αλήθειας να φέρει το χαμόγελο στα πρόσωπά σας.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό κάνει τις συζητήσεις σας ιδιαίτερα απολαυστικές. Έχετε πραγματικά πολύ ευχάριστη διάθεση. Με αυτό το πλαίσιο σκέψης, μπορείτε να βρείτε αφορμή για να κάνετε ένα αστείο ακόμη και σε δύσκολες καταστάσεις ή να μετατρέψετε τις φαινομενικές καταστροφές σε θριάμβους. Για το μόνο για το οποίο θα πρέπει να ανησυχείτε είναι ότι μπορεί να ξοδεύετε πολύ χρόνο στα αστεία και να μην ξεκινάτε να συζητάτε επί της ουσίας.

Λέων

Δεν θα χρειαστεί να καταφύγετε σε κρασί ή σαμπάνια για να μπείτε σε ρομαντική διάθεση σήμερα. Εάν μπορέσετε να διοργανώσετε μια μικρή συγκέντρωση σπίτι σας, η διάθεση σας θα είναι μεταδοτική. Θα βρεθείτε να λέτε μερικές από τις πιο αστείες ιστορίες σας και κάποιος /α θα παρατηρήσει πόσο ευχάριστο και διασκεδαστικό άτομο είστε που θα αποφασίσει ότι θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα.

Παρθένος

Μην ανησυχείτε αν αισθάνεστε την επιθυμία να πείτε μερικά πράγματα στον /στην σύντροφό σας, αλλά δεν ξέρετε αν θα προχωρήσετε ή όχι. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι η συναισθηματική σας κατάσταση είναι κάπως έντονη τώρα με αποτέλεσμα να σας έρχονται διάφορες ιδέες στο μυαλό. Εάν καταφέρετε να μιλήσετε χωρίς να χάσετε την ψυχραιμία σας, προχωρήστε. Διαφορετικά θα ήταν καλύτερο να περιμένετε.

Ζυγός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να καταλάβετε γιατί δημιουργείτε ακούσια προβλήματα στην σχέση σας. Μπορεί να είχατε κάποιες προσδοκίες στην αρχή, που περιμένατε ότι θα εκπληρωθούν. Εάν έχετε δυσαρεστηθεί επειδή αυτό δε συνέβη, τότε ίσως πρέπει να κάνετε μια συζήτηση με τον /την σύντροφό σας και να προσπαθήσετε να κατανοήσετε και την δική του /της άποψη.

Σκορπιός

Το πιθανότερο είναι ότι η συναισθηματική σας κατάσταση είναι κάπως έντονη σήμερα. Αν πρόκειται να βγείτε ένα ραντεβού – ειδικά για πρώτη φορά με κάποιον /α- θα πρέπει να προσέξετε να μην παρασυρθείτε. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι εσείς οι δύο είτε θα τα πάτε πολύ καλά μαζί είτε θα διαπιστώσετε ότι, παρά την αρχική έλξη, υπάρχουν ασυμβίβαστες διαφορές στις απόψεις σας. Παραμείνετε ανοιχτοί.

Τοξότης

Υπό την επήρεια του σημερινού πλανητικού σκηνικού είναι πιθανό να πείτε κάτι στον/στην αγαπημένο/η σας που θα τον/την πληγώσει. Είτε ήταν σκόπιμο είτε όχι, θα ήταν καλύτερο να ανακαλύψετε το λόγο που έγινε αυτό παρά να τον/την αφήσετε να αποσυρθεί πικραμένος /η. Ό, τι κι αν έχει προκαλέσει το ξέσπασμά σας μπορεί να επιλυθεί με μια ειλικρινή συζήτηση. Απλά πρέπει να δείτε την κατάσταση με τη σωστή προοπτική.

Αιγόκερως

Μπορείτε είτε να επιλέξετε να χτίσετε ακόμη υψηλότερα τείχη γύρω σας, είτε να αρχίσετε να βλέπετε ότι κάτι τέτοιο δεν βοηθά καθόλου στην οικοδόμηση καλής επικοινωνίας στην σχέση σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την επιλογή είτε να κρατήσετε κακία στον /στην σύντροφό σας ή, στο πνεύμα της πραγματικής αγάπης, να τα αφήσετε όλα πίσω και να εστιάσετε στην οικοδόμηση μιας σταθερής γέφυρας επικοινωνίας ανάμεσα σας.

Υδροχόος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι μπορεί να δυσκολευτείτε να συμφωνήσετε με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Και οι δύο έχετε διαφορετικές ιδέες και συναισθήματα σχετικά με το τι θα ήταν καλό για εσάς και δεν μπορείτε αυτήν τη στιγμή να δείτε την κατάσταση με την οπτική του άλλου. Εάν μπορέσετε και οι δύο να αφήσετε στην άκρη τους εγωισμούς, μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο μέσω μιας ειλικρινούς συζήτησης.

Ιχθύς

Αν βγείτε το πρώτο σας ραντεβού με κάποιο καινούργιο άτομο σήμερα το απόγευμα, να ξέρετε ότι η ατμόσφαιρα θα είναι ιδιαίτερα παθιασμένη. Αυτό δεν θα ισχύει τόσο με τη ρομαντική έννοια, αλλά περισσότερο σε ό, τι αφορά τα θέματα που θα επιλέξετε να συζητήσετε. Μην αφήσετε τις προσωπικές σας απόψεις και προκαταλήψεις να χαλάσουν μια πιθανή σχέση που θα μπορούσε πραγματικά να εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Πηγή: asrtro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments