Αθλητισμός

Λιονέλ Μεσι: Ελεύθερος ο Αργεντινός

Λιονέλ Μεσι: Ελεύθερος ο Αργεντινός
Λιονέλ Μέσι: Δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβολαίο του με την Μπαρτσελόνα και οι Αργεντινοί ανάβουν «φωτιές».

«Ο βασιλιάς χωρίς συμβόλαιο». Αυτός είναι ο τίτλος της εφημερίδας της Αργεντινής “Ole”. Αφορά φυσικά στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος  κυκλοφορεί ελεύθερος, μιας και -μέχρι τώρα- δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα.

«Είμαστε ήρεμοι» είπε σήμερα ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από τα γραφεία του καταλανικού συλλόγου, προτρέποντάς τους να είναι υπομονετικοί και να περιμένουν την πολυαναμενόμενη ανακοίνωση.

Στην Μπαρτσελόνα θεωρούν δεδομένη την προθυμία του Λιονέλ Μέσι να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του συλλόγου της Βαρκελώνης, όμως δεν ξεχνούν επίσης ότι ήταν πρόθυμος να φύγει πριν από ένα χρόνο.

Ο Ζοάν Λαπόρτα, σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την επιστροφή του στην προεδρία της Μπαρτσελόνα, δεν μπόρεσε -όπως ήθελε- να εξασφαλίσει τη συμφωνία του Μέσι, ούτε στην συνέλευση μετόχων της ομάδας (20/6) στο «Καμπ Νου», ούτε την ημέρα των 34ων γενεθλίων του Αργεντινού διεθνούς επιθετικού.

Τις προηγούμενες ημέρες τα ισπανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι η λύση που έχει βρει η Μπαρτσελόνα, προκειμένου να αποφύγει το πρόβλημα του ανώτατου ορίου των μισθών, είναι ένα πενταετές συμβόλαιο με συνολικά ακαθάριστο ποσό 200 εκατομμυρίων, βάσει του οποίου ο Μέσι θα παίξει άλλες δύο σεζόν στο «Καμπ Νου» και μετά θα είναι ελεύθερος να αποφασίσει τι να κάνει: να συνεχίσει με τη Μπαρτσελόνα, να πάει στο MLS και την Ίντερ Μαϊάμι, να επιστρέψει στην Αργεντινή ή ακόμη και να αποσυρθεί.

Αργεντινή Κόπα Αμέρικα: Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι η Αργεντινή επικράτησε με 4-1 της Βολιβίας και προκρίθηκε ως πρώτη στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι η Αργεντινή επικράτησε με 4-1 της Βολιβίας και προκρίθηκε ως πρώτη στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ πέτυχε δύο γκολ και έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην Εθνική ομάδα.

Στο 6’ ο σούπερ σταρ της Μπατσελόνα έβγαλε ασίστ στον Παπού Γκόμεζ, ο οποίος έκανε το 1-0. Ο Μέσι στο 33’ με πέναλτι έκανε το 2-0 και στο 42’ ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ. Στο 60’ η Βολιβία μείωσε με Σααβέδρα, ενώ ο Λαουτάρο Μαρτίνες στο 65’ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments