Lifestyle

Demi Moore: Στη Ελλάδα με την κόρη της

Demi Moore: Στη Ελλάδα με την κόρη της
Demi Moore: Περνάει χρόνο στην Ελλάδα η διάσημη ηθοποιός.

Στη χώρα μας βρίσκεται αυτές τις μέρες η Demi Moore. Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε στην Αθήνα και επισκέφθηκε το σχεδιαστικό δίδυμο των Mi-Ro, αλλά και το κατάστημα Luisa και απλή και προσιτή σε όλους έκανε τις αγορές της.

Οι MI-RO μάλιστα ανέβασαν και κοινή φωτογραφία τους στα social media, αναφέροντας με χαρά πως δέχθηκαν αυτήν την ξεχωριστή έκπληξη στο κατάστημά τους στο κέντρο της Αθήνας με τη Demi Moore και την κόρη της Rumer Willis.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» και την Έλενα Πολυκάρπου, η Demi Moore βρίσκεται από προχθές στη χώρα μας με την κόρη της. Έκανε τα ψώνια της στη Luisa και τους MI-RO και το βράδυ με την κόρη της δείπνησαν σε πολυτελές σκάφος που έφυγαν για την Κρήτη, όπου η Χολιγουντιανή σταρ θα κάνει τις διακοπές της και θα βαφτίσει ένα μωράκι, γνωστού εφοπλιστικού ζευγαριού στο νησί.

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε με τον Θέμη Τάταρη που την εξυπηρέτησε στο κατάστημα Luisa και ανέφερε: «Εγώ ετοιμαζόμουν να κλείσω το μαγαζί και μου ζήτησε να ρίξει μια ματιά στο μαγαζί. Πήρε ένα πουλόβερ να ρίξει στους ώμους της και έφυγε» και αποκάλυψε πως τα ρούχα που κοιτούσε ήταν casual.

«Ήταν ευδιάθετη, πάρα πολύ ευγενική και χαρούμενη. Δεν υπάρχει», είπε χαρακτηριστικά ο Θέμης Τάταρης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments