Lifestyle

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Φωτογραφία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Φωτογραφία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο
Χρύσα Μιχαλοπούλου: Την αγάπη της για τον γνωστό σεφ έκανε γνωστή και μέσω μια φωτογραφίας η συντροφός του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Χρύσα Μιχαλοπούλου και Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ερωτευμένοι – και μάλιστα πολύ – και δεν κρύβουν τον έρωτα τους πλέον. Τους τελευταίους μήνες ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Χρύσας Μιχαλόπουλου και όπως είναι αναμενόμενο λάμπει από ευτυχία.

Πως γνωρίστηκαν

Μπορεί το ζευγάρι στην αρχή να κρατούσε τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως πλέον δεν κρύβει τον ερωτά του. Μάλιστα, η Χρύσα Μιχαλοπούλου μίλησε για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση στην ΕΡΤ, «Προσωπικά» αποκαλύπτοντας ότι:

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει».

Πάντως χθες, η Χρύσα Μιχαλοπούλου ανέβασε στο Instagram την πρώτη κοινή της φωτογραφία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Το ζευγάρι ποζάρει μαζί στο φακό και η Χρύσα Μιχαλοπούλου γράφει στη λεζάντα: «Να βρείτε κάποιον να… Κλπ κλπ»

Δείτε την ανάρτηση της Χρύσας Μιχαλοπούλου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments