Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Πέμπτη [01/07/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Πέμπτη [01/07/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, αν κινηθούν τολμηρά τότε θα ανταμειφθούν.

Κριός 

Το φεγγάρι στο ζώδιό σου θα βοηθήσει να αντικατασταθεί η λογική από το συναίσθημα, που θα σου προσφέρει εμπνευσμένες ιδέες και ρομαντικά όνειρα για τη σχέση σου. Αυτή η σεληνιακή επιρροή θα προσθέσει επίσης, τα απαραίτητα συναισθήματα σε μια συγκεκριμένη ανταλλαγή. Γι’ αυτό εμπιστέψου την καρδιά σου και πάρε πρωτοβουλίες. Η πρόοδος βασίζεται στο ότι έχεις περισσότερη πίστη στα συναισθήματά σου, παρά στη λογική.

Ταύρος

Έχεις πολλές πιθανότητες στα ερωτικά σου και νιώθεις κακομαθημένη που έχεις τόσες επιλογές. Θα μπορέσεις να ισορροπήσεις την εστίαση και την προσοχή στον εραστή σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει- είτε είσαι σε σχέση, είτε ελεύθερη. Όμως, η προσέγγιση με τους τρόπους που επιθυμείς, θα σε υποχρεώσει να βγεις από μια ζώνη άνεσης. Η διεύρυνση ή το άνοιγμα των γραμμών επικοινωνίας είναι το πρώτο κρίσιμο βήμα.

Δίδυμος

Οι ευκαιρίες που έχεις στη διάθεσή σου μπορεί να είναι ασυνήθιστες, επειδή πρέπει να απομακρυνθείς από μια ζώνη άνεσης για να τις εκμεταλλευτείς και να επωφεληθείς. Οι θεοί της αγάπης σε παροτρύνουν να αποδεχτείς ότι η επανάληψη δεν θα προσφέρει διαφορετικό αποτέλεσμα. Δείχνοντας προθυμία να πας εκεί που δεν είχες πάει στο παρελθόν θα σου προσφέρει την παθιασμένη ώθηση που χρειάζεσαι τώρα.

Καρκίνος

Η διαίσθησή σου μπορεί να σε διαβεβαιώσει πως ένα ρίσκο ή ένα γενναίο βήμα είναι σοφό και έγκαιρο. Η λογική σου μπορεί να έχει πιο δυνατή φωνή προσπαθώντας να σε πείσει, πως αυτό που σκέφτεσαι μπορεί να γίνει μεγαλύτερο πρόβλημα από ό, τι αξίζει τελικά. Αν όμως αισθάνεσαι και την παραμικρή ώθηση τώρα, αυτό είναι σαφής ένδειξη της ανάγκης σου να ρισκάρεις – και δεν θα μετανιώσεις!

Λέων

Ίσως χρειάζεται να φιλτράρεις τα λόγια σου όταν επικοινωνείς με τον εραστή σου σήμερα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, να αγγίξεις ένα ευαίσθητο νεύρο του σήμερα, χωρίς να το καταλάβεις. Αν δεν έχεις διάθεση για ευφάνταστες ή βαθιές ανταλλαγές, τότε γίνε ο ακροατής που έχει ανάγκη το ταίρι σου τώρα.

Παρθένος

Θα ανοίξεις τα μάτια και το μυαλό σου σε νέες παθιασμένες δυνατότητες που έρχονται στο δρόμο σου από κάποιον που έχει μεγαλύτερη εμπειρία στα ερωτικά θέματα από σένα. Μπορεί να έχει συναρπαστικές ιδέες και να σου προσφέρει το χρόνο για να σκεφτείς τι ακριβώς επιθυμείς από τη σχέση σου. Λάβε υπόψη σου οποιαδήποτε συμβουλή, γιατί θα είναι ανεκτίμητη!

Ζυγός

Μπορεί να υπάρχει μια μικρή, σύντομη σύγκρουση απόψεων σχετικά με το πώς θα περάσετε ευχάριστα και διασκεδαστικά με τον εραστή σου. Το αντικείμενο του πόθου σου, μπορεί να έχει τις δικές του ιδέες για το τι είναι διασκεδαστικό και ευχάριστο. Κι αυτές θα έρχονται σε έντονη αντίθεση με τις δικές σου. Όμως έχετε επιλογές. Βρείτε μια μέση οδό ή κάντε αυτό που θέλει ο ένας από τους δύο τώρα…. και ακολουθήστε αυτό που θέλει ο άλλος…. αργότερα!

Σκορπιός

Η εστίασή σου θα είναι από έντονη έως εμμονική σε ό, τι σχετίζεται με τα ερωτικά σου σήμερα. Θα βοηθούσε βέβαια, αν καταφέρεις να αποδεχτείς, πως αυτό που εσύ βλέπεις σαν κάτι εγκάρδιο ή παθιασμένο, το ταίρι σου το θεωρεί υπερβολικό. Η ένταση μπορεί να είναι σέξι τώρα… αλλά μόνο σε μετρημένες δόσεις.

Τοξότης

Ο συναισθηματικός σου κόσμος προσφέρει μεγάλη έμπνευση για την απόλαυση των καλύτερων πραγμάτων στη ζωή. Είναι επίσης πιθανόν, η ρομαντική διασκέδαση με τον εραστή σου, να είναι αρκετά πικάντικη. Ο εραστής σου μπορεί να περιμένει να πάρεις το προβάδισμα, για κάτι πιο τολμηρό ή «πιπεράτο». Καν ‘το! Δεν είναι μόνο διασκεδαστικό, είναι υγιές!  

Αιγόκερως

Ναι, πιθανότατα έχεις μια σοβαρή πλευρά που οι προηγούμενοι εραστές σου δεν ήθελαν να εμφανίζεται τόσο συχνά. Ίσως, ο τωρινός εραστής σου, εύχεται να χαλαρώσεις περισσότερο και να είσαι πιο ανέμελη. Έτσι, πιθανότατα θα χαρεί να δει να αναδύονται οι πιο ανάλαφρες και νεανικές σου ιδιότητες. Η ικανότητά σου να κάνεις κάποιον να γελάει είναι πιθανώς πιο θρυλική από ό, τι νομίζεις. Φρόντισε λοιπόν να γίνει το καλύτερο αφροδισιακό τώρα!

Υδροχόος

Η επικοινωνία με τον εραστή σου, θα έχει μια λιγότερο χαλαρή αίσθηση. Επίσης θα υπάρχει κάτι δελεαστικό και σέξι για ό, τι φαίνεται επείγον ή αποφασιστικό. Αν όμως συζητήσεις κάποια σχέδια με το αντικείμενο του πόθου σου, μην ενθουσιαστείς στη αρχή και μετά τα παραγκωνίσεις. Συμφωνήστε και δημιουργήστε ένα σχέδιο δράσης για ό, τι είναι αυτό που εμπνέει και παρακινεί και τους δύο!

Ιχθύς

Η εμπιστοσύνη και τα οικονομικά σου ωφελούνται από την ενισχυμένη σου αποφασιστικότητα, με την ευγενική προσφορά της Σελήνης. Η αυξημένη σου αυτοπεποίθηση εξαιτίας των εμπειριών σου, θα σε ενθαρρύνει να αποδεχτείς αυτό που ίσως ήθελες να απορρίψεις. Αυτή είναι σίγουρα μια στιγμή που πρέπει να ρισκάρεις στο όνομα της αγάπης. Γι’ αυτό επέτρεψε σε μια δικαιολογημένη αίσθηση βεβαιότητας και άνεσης να σε ωθήσει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments