Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Παρασκευή [01/07/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Παρασκευή [01/07/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό παρέχει την ώθηση την οποία χρειάζονται τα ζώδια για να ενεργοποιηθούν.

Κριός 

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θα χρειαστεί να προσπαθήσετε περισσότερο από ότι συνήθως για να μεταδώσετε το μήνυμά σας στον/στην αγαπημένο /η σας. Ενδόμυχα μπορεί να φοβάστε την απόρριψη και αυτό σας δυσκολεύει περισσότερο. Αλλά αν θέλετε να μάθει πώς πραγματικά αισθάνεστε, τότε θα πρέπει να κάνετε αυτό το πρώτο βήμα και να πείτε κάτι.

Ταύρος

Ανεξάρτητα από το τι προκαλεί το πρόβλημα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, θα νιώσετε πολύ καλύτερα όταν επιλυθεί. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι αισθάνεστε να υπάρχει ένα εμπόδιο στην μεταξύ σας επικοινωνία, η οποία, για εσάς, είναι πάντα δύσκολη. Μπορείτε να του /της προσφέρετε ένα μικρό δώρο ή να τον/την πάτε σε ένα ξεχωριστό μέρος και στη συνέχεια να ανοίξετε διακριτικά το θέμα που σας απασχολεί. Όλες οι άμυνες θα πέσουν.

Δίδυμος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δημιουργεί την ανάγκη να μείνετε μόνοι για να συλλογιστείτε μερικά από τα γεγονότα που συνέβησαν πρόσφατα και να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τι είναι αυτό που θέλετε από μια συγκεκριμένη σχέση. Χρειάζεστε αυτόν τον χώρο για να μπορέσετε να βρείτε τις ισορροπίες σας και να ηρεμήσετε. Μόλις βρείτε πάλι το κέντρο σας, θα είστε μια χαρά.

Καρκίνος

Μπορεί να νιώσετε ότι το τελευταίο σας φλερτ είναι κάπως αδιάφορο, καθώς δεν αισθάνεστε καμία ζεστασιά. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι όπως εσείς βλέπετε στα σοβαρά αυτή τη σχέση, το ίδιο ισχύει και για εκείνον /η. Εφόσον το καταλαβαίνετε αυτό, μπορείτε και οι δύο να απολαύσετε μια πιο ουσιαστική συζήτηση – η οποία μπορεί στην πραγματικότητα να είναι πιο ικανοποιητική.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μια συγκεκριμένη συζήτηση με το ερωτικό σας ενδιαφέρον ξεκινά με μια σοβαρή νότα, αλλά μην αφήσετε κάτι τέτοιο να σας αποτρέψει από το να ολοκληρώσετε την συνομιλία. Και οι δύο αισθάνεστε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα, που δεν αφορούν απαραίτητα τη σχέση σας, αλλά τη ζωή γενικά. Μόλις συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε ο ένας τον άλλον, θα περάσετε υπέροχα.

Παρθένος

Το γέλιο είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να εξομαλύνετε τα προβλήματα και τις δυσκολίες, ειδικά υπό την επήρεια του σημερινού πλανητικού σκηνικού. Υπάρχει μια ανάλαφρη αίσθηση στην ατμόσφαιρα, οπότε επωφεληθείτε για να κάνετε κάτι ξεχωριστό. Μιλήστε για όλα τα θετικά πράγματα που αισθάνεστε ο ένας για τον άλλον και γιορτάστε την αγάπη σας. Εάν τον τελευταίο καιρό περάσατε μια δύσκολη φάση στην σχέση σας, συγχωρήστε και ξεχάστε. Έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε από την αρχή.

Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας φέρνει πιο κοντά από ό, τι θα μπορούσατε να φανταστείτε με κάποιον που είναι η επιτομή του στυλ και της κομψότητας. Σας έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση στο παρελθόν λόγω της προσεγμένης του/της εμφάνισης, αλλά σήμερα κατά τη διάρκεια της συζήτησης σας εντυπωσιάζεστε ακόμη περισσότερο από τη σοφία και τις γνώσεις του/της. Προφανώς δεν είναι απλώς ένα όμορφο πρόσωπο, και σίγουρα σκοπεύετε να τον/την γνωρίσετε καλύτερα.

Σκορπιός

Αν μόλις γνωρίσατε κάποιον/α, τότε μπορεί να διαπιστώσετε ότι η γνωριμία σας δεν έχει το πάθος που περιμένατε, τουλάχιστον προς το παρόν. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι καθώς προχωρούν οι συζητήσεις σας, μεγαλώνει η εκτίμηση του ενός για τον άλλον. Μπορείτε ακόμη και να επεξεργαστείτε κάποια θέματα ταμπού.

Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει μια χρυσή ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Μπορεί να βρεθείτε σε ένα πάρτι ή μια άλλη κοινωνική περίσταση και να συμβουλευτείτε κάποιον που είναι ειδικευμένος στην τέχνη της μαντείας. Έχετε ήδη τις ερωτήσεις σας έτοιμες. Όσα θα σας αποκαλυφθούν μπορεί να κάνουν μεγάλη διαφορά στη στάση σας.

Αιγόκερως

Δεν θα μπορείτε να κρύψετε την χαρά σας, ειδικά με το σημερινό πλανητικό σκηνικό. Στην πραγματικότητα δεν θέλετε να φαίνεστε πολύ ευχαριστημένοι με το νέο σας ερωτικό ενδιαφέρον, ώστε να μην σταματήσει να προσπαθεί σκληρά για να σας ικανοποιήσει. Είναι όμως τόσο καλό και θετικό άτομο, που δεν μπορείτε να το παίζετε άλλο χαλαροί και άνετοι.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να νιώσετε πολύ καλύτερα και να επανακτήσετε την εμπιστοσύνη στα συναισθήματά σας. Όποια και αν είναι η κατάσταση της ερωτικής σας ζωής, νιώθετε ότι βρίσκεστε μπροστά σε μια αποκάλυψη. Τώρα μπορείτε να προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι θα πετύχετε τους στόχους σας.

Ιχθύς

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε υπέροχα. Εάν πάτε σε κάποιο πάρτι ή σε μια γιορτή, όχι μόνο θα διασκεδάσετε, αλλά μπορεί να γνωρίσετε το άτομο των ονείρων σας. Θα χρειαστεί να μαζέψετε όλο σας το κουράγιο για να πάτε και να του μιλήσετε, αλλά σίγουρα θα αξίζει τον κόπο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments