Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Παρασκευή [01/07/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Παρασκευή [01/07/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Κριός  

Η Σελήνη ενισχύει τις ιδιότητες της φροντίδας και της στοργής σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να εστιάσεις σε τρόπους ενίσχυσης της συναισθηματικής ασφάλειας στο δεσμό σου. Θα σου φανεί όμως δύσκολο να επικεντρωθείς σε συγκεκριμένες ανάγκες, επειδή θα αλλάζουν καθημερινά, αφήνοντάς σου μια μεγάλη λίστα προς διευθέτηση. Το αποτέλεσμα θα είναι να μην μπορείς να εστιάσεις σ’ αυτές που είναι σημαντικές. Πρέπει λοιπόν να επιλέξεις προσεκτικά.

Ταύρος

Η Σελήνη θα παίξει κάποιο ρόλο στο να νιώσεις πιο απόμακρη με τον εραστή σου. Αυτό βέβαια μπορεί να είναι χρήσιμο, αν τον ενθαρρύνει να καταβάλλει μεγαλύτερη προσπάθεια για να επικοινωνήσει μαζί σου. Θα διαπιστώσεις πως πετώντας τη μπάλα στο γήπεδο του άλλου για ν’ ανοιχτεί ή να διευρύνει τις γραμμές επικοινωνίας, θα γίνει με έναν τρόπο που και οι δύο θα νιώσετε ευγνώμονες.

Δίδυμος

Υπάρχουν προφανείς και λιγότερο προφανείς τρόποι για να δείξεις τις ρομαντικές σου προθέσεις ή να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου. «Προφανές» μπορεί να σημαίνει κάτι που αγοράστηκε και πιθανώς σε μεγάλη τιμή. «Λιγότερο προφανές» σημαίνει μία από τις πολλές μορφές εγκάρδιας, αυθεντικής έκφρασης. Τα λόγια, είτε προφορικά είναι είτε γραπτά, θα μπορούσαν πραγματικά να κάνουν το «θαύμα» τους.

Καρκίνος

Έχεις απόλυτο δίκιο να πιστεύεις πως αυτό που προσφέρεις ερωτικά ή προσωπικά θα σου επιστραφεί. Και δεν υπάρχει τίποτα εγωιστικό στην επιβράδυνση των παθιασμένων προσπαθειών σου για να δώσεις την ευκαιρία στο κάρμα να καλύψει τη διαφορά. Όσο συνεχίζεις τις προσπάθειες με συνέπεια, χωρίς να σταματήσεις έστω και λίγο για να ανασάνεις, θα δυσκολέψεις τη δημιουργία μιας καθησυχαστικής κατάστασης και για τους δύο.

Λέων

Θα ωφεληθείς τα μέγιστα αν κάνεις τον παρατηρητή στη σχέση σου τώρα. Γνωρίζεις πως χρειάζεται να γίνουν συγκεκριμένες δραστικές κινήσεις στο δεσμό σου και μάλιστα όσο πιο σύντομα γίνεται. Όμως θα νιώσεις ευγνωμοσύνη που άφησες συγκεκριμένες περιστάσεις να «παίξουν» λίγο παραπάνω, πριν αναλάβεις αποφασιστική δράση. Άφησε το μυαλό σου να επεξεργαστεί βασικά δεδομένα… πριν αναλάβει η καρδιά σου!

Παρθένος

Αλλαγές έξω από τη συναισθηματική σου σφαίρα υποδηλώνουν πως τα ερωτικά σου θα μπουν σε δεύτερη μοίρα. Αν σκοπεύεις να προσφέρεις στη σχέση σου αγάπη, ρομαντισμό και οικειότητα με αδιαίρετη προσοχή είναι σωστό και δίκαιο. Αν όμως αυτή η θέση είναι αόριστη, στερείς τον εαυτό σου από την παθιασμένη χαρά που σου προσφέρει. Δώσε την ευκαιρία στα ερωτικά σου να γίνουν η μεγαλύτερη προτεραιότητά σου… και θα το κάνουν.

Ζυγός

Κάτι θα μπορούσε να προχωρήσει καθησυχαστικά στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Μην παρερμηνεύεις όμως τη θετική πρόοδο χρησιμοποιώντας τη σαν δικαιολογία για να ωθήσεις την τύχη σου. Δεν υπάρχει κακό στο να σκέφτεσαι νέες ή ασυνήθιστες παθιασμένες δυνατότητες. Όμως, το να σπεύσεις σ’ αυτές παρορμητικά, θα προκαλέσει διαταραχές και θα χρειαστεί να διορθώσεις τα πράγματα. Προχώρησε με τη ροή, προς το παρόν.  

Σκορπιός

Αξιοποιώντας τα προηγούμενα μαθήματα της ερωτικής σου ζωής στο παρόν, μπορεί να πετύχεις την ισορροπία που χρειάζεσαι στα ερωτικά σου. Οι ρομαντικές παραδόσεις που σε εξυπηρετούσαν μέχρι τώρα, ίσως χρειαστεί να αντικατασταθούν με κάτι πιο αυθόρμητο ή εμπνευσμένο. Η διαδρομή που χαράζεις για το μέλλον σου, ξεκινάει εδώ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος που να μην μπορείς να απομακρυνθείς από το ξεπερασμένο!

Τοξότης

Κρατώντας για τον εαυτό σου ένα ζήτημα που σε απασχολεί, με την πεποίθηση ότι θα παραμείνεις ψύχραιμη, σημαίνει πως θα το παλέψεις μόνη σου. Ίσως όμως σου φανεί πιο περίπλοκο από ό, τι είναι… και θα το καταλάβεις μόνο αν το μοιραστείς με τον εραστή σου. Πιθανότατα να μπορέσεις να το λύσεις μόνη σου κάποια στιγμή… αλλά θα υπάρχει ένα τίμημα που πρέπει να πληρώσεις, μεταφέροντας αυτό το συναισθηματικό βάρος μόνη σου.

Αιγόκερως

Η αβεβαιότητα σχετικά με το τι πιστεύεις και αισθάνεσαι θα είναι η ρίζα των άστατων κινήσεων από μέρους σου. Η διατήρηση της ειρήνης ή της ισορροπίας στο δεσμό σου, σημαίνει πως ξέρεις τι θέλει ν’ ακούσει ο εραστής σου. Όμως αυτή τη στιγμή οι πράξεις σου δεν θα υποστηρίζουν αυτά που λες. Αν ξεκαθαρίσει η ατμόσφαιρα ανάμεσά σας, τότε θα σταματήσει οποιαδήποτε άσκοπη δράση! 

Υδροχόος

Η ανάγκη να ξεχωρίσεις τις επιθυμίες σου από αυτές που είναι πραγματικά ειλικρινείς, θα είναι η κοσμική σου αποστολή σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σου τώρα. Αν είσαι σε σχέση, μια διευκρινιστική συζήτηση σχετικά με τα φιλόδοξα ή περιπετειώδη βήματα που μπορείτε να κάνετε μαζί με το ταίρι σου, θα οδηγήσει στο ξεκίνημα ενός εμπνευσμένου σχεδίου. Αν είσαι ελεύθερη τότε θα σε βοηθήσουν να παρακάμψεις τις ανασφάλειές σου και να εστιάσεις με αυτοπεποίθηση σε έναν συγκεκριμένο ρομαντικό στόχο – όποιος κι αν είναι αυτός!  

Ιχθύς

Θα εμπνευστείς να κάνεις τα πράγματα με τον τρόπο σου σε ό, τι αφορά τις ερωτικές απολαύσεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα επιλέξεις το ασυνήθιστο και το ανορθόδοξο, έναντι του παραδοσιακού. Οι άλλοι μπορεί να είναι ευτυχείς ακολουθώντας κληρονομικούς τρόπους στον έρωτα και το ρομαντισμό αφού «δουλεύουν» γι’ αυτούς. Όμως εσύ πρόκειται να κάνεις μια μεγάλη στροφή σ’ αυτό που απαιτεί η καρδιά και η λίμπιντο σου. Αυτό θα τα κάνει και τα δύο…. δέκα φορές πιο ευχάριστα – και ενδιαφέροντα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments