Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [05/07/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [05/07/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα πρέπει να μην δώσουν σημασία και να μην αναλωθούν σε καταστάσεις που δεν αξίζουν τον κόπο.

Κριός

Προσπάθησε να μην αφήσεις μια σύντομη χαοτική κατάσταση, να δημιουργήσει αβεβαιότητα ή αμφιβολίες στα ερωτικά σου. Ένα παθιασμένο σχέδιο μπορεί να μην ξετυλίγεται ακριβώς όπως περίμενες. Και υπάρχει επίσης πιθανότητα να καθυστερήσει ή να αναβληθεί. Αν καταφέρεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, θα μπορέσεις να διαχειριστείς την κατάσταση.

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου θα αυξήσει στη διαίσθησή σου. Με αποτέλεσμα να συνειδητοποιήσεις, πως κάτι παρουσιάζει ασάφεια στα ερωτικά σου ή είναι ουτοπιστικό στη σχέση σου. Αυτό φυσικά είναι ένα θέμα που χρειάζεται άμεση συζήτηση με τον εραστή σου. Εσύ φροντίζεις προς το παρόν να συλλέγεις πληροφορίες και περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να τις φέρεις στο τραπέζι.

Δίδυμος

Αυτό που λες και ο τρόπος που το εκφράζεις στο ταίρι σου, θα υπαγορεύσει πόσο παρατεταμένη θα είναι μια συζήτηση ανάμεσά σας. Η καλύτερη προσέγγιση είναι αυτή που δεν έχει τη μορφή επίθεσης. Η δήλωση της άποψής σου με ευαισθησία και συμπόνια θα φέρει το κλείσιμο που θέλετε στο θέμα που σας προβληματίζει.

Καρκίνος

Θα σου φανεί ενοχλητική η συμπεριφορά του εραστή σου… είτε προσπαθεί να είναι μυστηριώδης είτε αστείος. Πιθανότατα θέλεις μια πιο άμεση προσέγγιση από αυτόν… και σε απογοητεύει η προσπάθεια να μαντέψεις τα παιχνίδια του. Ίσως εξαρτάται από σένα να δημιουργήσεις ένα προηγούμενο σχετικά με τη συναισθηματική σπατάλη χρόνου. Θέλεις ο εραστής σου να είναι τολμηρός και να βιώσετε μαζί παθιασμένες στιγμές… κι όχι ανώφελα και κουραστικά νοητικά παιχνίδια.

Λέων

Η Σελήνη επηρεάζει την καριέρα και την προσωπική σου ζωή αυτή τη στιγμή. Γι’ αυτό θα χρειαστεί να διατηρήσεις την υπομονή σου στην προσπάθεια να δημιουργήσεις μια ξεχωριστή γραμμή μεταξύ της επαγγελματικής και της ερωτικής σου ζωής. Πρέπει όμως να γνωρίζεις τα όρια σχετικά με το πότε μπορείς να περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και πότε να του μιλάς για τα προβλήματά σου. Μόνο έτσι θα ισορροπήσεις την κατάσταση.

Παρθένος

Τυχόν ρομαντικά εμπόδια που προκύπτουν αυτή τη στιγμή θα πρέπει να τα θεωρήσεις ευκαιρίες κι όχι κάτι για το οποίο πρέπει να διαμαρτυρηθείς ή να παραπονεθείς. Κι αυτό γιατί σου προσφέρουν παθιασμένες επιλογές και εναλλακτικές λύσεις που αξίζει να εξετάσεις. Μερικές φορές, αν το σύμπαν σου ζητά να επιβραδύνεις ή να σταματήσεις… είναι για καλό λόγο. Κάτι τέτοιο συμβαίνει τώρα!

Ζυγός

Γνωρίζεις τις γραμμές και τα όρια που πρέπει να υπάρχουν μεταξύ της ερωτικής σου ζωής και των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου. Όμως ακόμη κι αν δεν θέλεις ν’ ακούσεις τις απόψεις τους για το τι πρέπει ή δεν πρέπει να κάνεις, πιθανότατα αυτοί θα σου τις πουν. Τα καλά νέα? Έχεις τον πλήρη έλεγχο σε ό, τι κάνεις… και δεν κάνεις αποκαλύψεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη συνεχίζει να επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις. Τώρα το αν ο σύντροφός σου εκφράζεται με τρόπο που σε εκνευρίζει, είναι στο χέρι σου να τον αντιμετωπίσεις ανάλογα. Προσπάθησε όμως να θέσεις σαν προτεραιότητα την ειρήνη στο δεσμό σου τώρα. Οποιαδήποτε ακραία ή υπερβολική αντίδραση θα μπορούσε να φέρει διαταραχές που θα έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο απ’ ό, τι πιστεύεις.

Τοξότης

Προσπάθησε να μην ανοίγεις συζητήσεις που αφορούν τα χρήματα, γιατί επηρεάζουν την ερωτική και την προσωπική σου ζωή. Στην πραγματικότητα, δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να διευθετηθεί εφαρμόζοντας ένα αυστηρότερο ή πιο υπεύθυνο σχέδιο εξόδων. Οι οικονομικές αλλαγές που εισάγονται τώρα μπορούν να κάνουν τα ερωτικά σου να μοιάζουν περισσότερο με επένδυση παρά με ζημία. Λίγη φαντασία, ανοίγει τις πόρτες για άνεση – χωρίς κόστος!

Αιγόκερως

Μια παθιασμένη διαφωνία θα προκύψει ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, επειδή μπορεί μ’ αυτό τον τρόπο να εκτιμήσετε ο ένας την παθιασμένη στάση του άλλου. Ίσως μάλιστα υπάρχει κάτι σέξι ή διασκεδαστικό στο γεγονός πως κανένας σας δεν είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει. Όμως το σίγουρο είναι, πως μπορεί να επιτευχθεί ένας ικανοποιητικός συμβιβασμός.

Υδροχόος

Αυτή είναι μία από τις στιγμές που ίσως χρειαστεί να συγκρατήσεις στο μυαλό σου, τη διαφορά μεταξύ της παθιασμένης έκφρασης και της επιθετικότητας. Τα λόγια σου έχουν μεγάλη βαρύτητα τώρα… και το να υποστηρίζεις τις απόψεις σου με οποιονδήποτε τρόπο, δεν απαιτεί ούτε τη μισή προσπάθεια απ’ ό, τι θα κατέβαλλες κανονικά. Σε τέτοιες στιγμές, το να είσαι ο καλύτερος ακροατής μπορεί να ωφελήσει τόσο εσένα όσο και το ταίρι σου.

Ιχθύς

Η Σελήνη προσθέτει μια δυνατή συναισθηματική χροιά και πιθανώς μεγαλύτερη συναισθηματικότητα σε όσα λες στον εραστή σου τώρα. Όμως αν εσύ πιστεύεις πως χρειάζεται μια πιο ισχυρή ή αποφασιστική επικοινωνιακή προσέγγιση, τότε θα ανακαλύψεις πως μ’ αυτό τον τρόπο δημιουργείται περισσότερη αναστάτωση από ό, τι περίμενες. Μην αφήσεις τα απρόσεκτα λόγια σου, να ταρακουνήσουν τα σταθερά συναισθηματικά θεμέλια του δεσμού σου τώρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments