Αθλητισμός

Βασίλης Κουτσιανικούλης στο pagenews.gr: Λάθος που δεν πήγα στο εξωτερικό μετά τον ΠΑΟΚ

Βασίλης Κουτσιανικούλης στο pagenews.gr: Λάθος που δεν πήγα στο εξωτερικό μετά τον ΠΑΟΚ
Βασίλης Κουτσιανικούλης στο pagenews.gr: Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Ιωάννου, όπου μίλησε για την καριέρα του, τα χόμπι του και το θέμα της πανδημίας.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης στα 32 του χρόνια συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο και μάλιστα την σεζόν που πέρασε ήταν στην ομάδα της Δόξας Δράμας. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στον Εργοτέλη το 2007 και έμεινε μέχρι το 2009 , και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις.

Το 2009 έκανε το μεγάλο άλμα πηγαίνοντας στον ΠΑΟΚ με συμβόλαιο 4 χρόνων, ωστόσο έφυγε 2 χρόνια νωρίτερα γυρνώντας στην Κρήτη και τον Εργοτέλη. Έκτοτε έχει αγωνιστεί στον ΟΦΗ , ΑΕΛ, ΟΦΗ, Ολυμπιακό Βόλου και Δόξα Δράμας. Παράλληλα είναι λάτρης των video games και διατηρεί λογαριασμό στο Twich όπου και κάνει live streaming τα παιχνίδια που καταπιάνεται στον ελεύθερό του χρόνο.

Ο «KoutsiaKill» παραχώρησε παραχώρησε συνέντευξη στο pagenews.gr και τον Νίκο Ιωάννου, όπου μίλησε για την καριέρα του, τα χόμπι του και το θέμα της πανδημίας.

Η συνέντευξη του Βασίλη Κουτσιανικούλη στο Pagenews.gr:

Ποια η άποψή σου για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα εν μέσω πανδημίας; Πώς και πόσο θεωρείς ότι έχει επηρεάσει τον κόσμο και φυσικά τον αθλητισμό;

«Έχω την αίσθηση ότι τα δύσκολα δεν ξεκίνησαν ακόμη. Νομίζω από Σεπτέμβριο με Οκτώβριο θα αρχίσει να καταλαβαίνει ο κόσμος πόσο κακό μας έκανε και πόσο πίσω μας πήγε η πανδημία. Φυσικό είναι να επηρεάσει και τον αθλητισμό και όταν μιλάμε και για επαγγελματικό αθλητισμό τότε τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα και φάνηκε όταν ξανά ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις από τα πάσα προβλήματα υπήρχαν στους ποδοσφαιριστές». Βασίλης Κουτσιανικούλης στο pagenews.gr

Υπάρχει κάποια ομάδα που ήθελες διακαώς να παίξεις και για κάποιον λόγο δεν έγινε το deal;

«Όχι, δεν μου έχει μείνει κάτι τέτοιο. Ήθελα να κάνω το μεγάλο άλμα σε μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και το έκανα….και αυτό το άλμα ήταν ο ΠΑΟΚ».

Πώς βλέπεις το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα; Σε τι επίπεδο θεωρείς πως βρίσκεται;

«Αν εξαιρέσεις Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και κάνα δυο ακόμη ομάδες στην Super League 1 που λόγο χρημάτων και συμμετοχής στην Ευρώπη πρέπει να έχουν καλούς ποδοσφαιριστές, οι υπόλοιπες ομάδες βράζουν πάνω-κάτω στο ίδιο καζάνι. Από εκεί και κάτω υπάρχει ένα γενικό χάος. Είτε είναι σε συνθήκες είτε σε οικονομικό κομμάτι. Και δεν βλέπω άμεση βελτίωση σε κάτι από αυτά» .

Βασίλης Κουτσιανικούλης στο pagenews.gr: «Λάθος που δεν πήγα εξωτερικό μετά τον ΠΑΟΚ»

Είσαι ευχαριστημένος από την ποδοσφαιρική σου καριέρα έως τώρα; Υπάρχει κάτι που να λες «έκανα λάθος εκτίμηση»;

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την καριέρα αν και θα έπρεπε μετά την φυγή μου από τον ΠΑΟΚ να πάω σε μια ομάδα στο εξωτερικό. Αν ήταν μια λάθος εκτίμηση που έκανα στην καριέρα μου νιώθω ότι ήταν αυτή». Βασίλης Κουτσιανικούλης στο pagenews.gr

Ποια είναι τα πλάνα σου για την νέα σεζόν; Τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων;

«Προς το παρόν είμαι σε αναμονή για τη νέα ομάδα που θα βρω. Είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσω στη Δόξα Δράμας. Εκτός γηπέδων η απασχόληση μου είναι το gaming και το Instagram. Όπου από εκεί μέσα είτε με διαφημίσεις είτε με δώρα αναπτύσσουμε το κοινό μας».

Τι σκέφτεσαι να κάνεις μετά την απόσυρση σου από τους αγωνιστικούς χώρους;

«Η αλήθεια είναι ότι ακόμη δεν έχω μπει για τα καλά σε αυτό το κομμάτι. Νιώθω ακόμη καλά και όσο θα είμαι καλά θα παίζω. Βέβαια παράλληλα θα αρχίζω να προετοιμάζω και το έδαφος για την επόμενη φάση της ζωής μου».

Διατηρείς ένα κανάλι στην πλατφόρμα του Τwitch. Σε βλέπουμε κυρίως να ασχολείσαι με το PUBG. Πώς προέκυψε να παίζεις παιχνίδια σε ζωντανή μετάδοση (stream) και τι σε ώθησε σε κάτι τέτοιο;

«Όλα τα χρόνια ασχολούμουν με τα games. Έκανα ένα βήμα παρακάτω δηλαδή στο Twitch όταν έκανα μια συνεργασία με την battlenetGS. Πλέον κάνω live μεταδόσεις στο twitch και στο YouTube. Τα πιο hot games που παίζω είναι το PUBG και Counter Strike».

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης διατηρεί εδώ και αρκετό καιρό λογαριασμό στο Twitch, όπου και ασχολείται κυρίως με το παιχνίδι PUBG και η αλήθεια είναι πως είναι το ίδιο καλός όπως και στους αγωνιστικούς χώρους. Μάλιστα ο Έλληνας ποδοσφαιριστής κάνει live καθημερινά και οι πιστοί ακόλουθοι του απολαμβάνουν τον «KoutsiaKill» όχι μόνο γύρω από το πολεμικό παιχνίδι αλλά και σχετικά με συζητήσεις γύρω από το ποδόσφαιρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments