Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [07/07/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [07/07/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό για τα δώδεκα ζώδια δίνει ώθηση σε μερικά την ώρα που για άλλα δεν υπάρχουν τόσο θετικά μηνύματα.

Κριός

Τα πρακτικά θέματα έρχονται σήμερα στο προσκήνιο. Σε ό, τι αφορά την ερωτική σας ζωή, μπορεί να διαπιστώσετε ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να συζητήσετε εσείς και ο/η σύντροφός σας, που θα σας επιτρέψουν να προχωρήσετε στην επόμενη φάση στην σχέση σας. Είναι σημαντικό να οργανώσετε τη μέρα σας μαζί για να ολοκληρώσετε αυτό που πρέπει να κάνετε.

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μπορεί να χρειαστεί να είστε λίγο πιο οργανωτικοί, αφήνοντας λιγότερα πράγματα στην φαντασία. Εάν συνήθως αφήνετε τα πάντα να πάρουν τον δρόμο τους, χωρίς να πιέζετε καταστάσεις, τώρα διαπιστώνετε ότι αυτό δεν σας ικανοποιεί. Ξαφνικά θέλετε περισσότερη σιγουριά και ασφάλεια.

Δίδυμος

Δεν υπάρχει χώρος για αόριστες σκέψεις ή συναισθήματα στην ερωτική σας ζωή. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι κάποιο κοντινό σας πρόσωπο δεν είναι πλέον πρόθυμο να μένει στο παρασκήνιο. Εάν ανησυχείτε να εκθέσετε τα πραγματικά σας συναισθήματα από φόβο μήπως σας απορρίψει, τότε είναι καιρός να τα αντιμετωπίσετε και να πείτε τι κρύβετε στην καρδιά σας.

Καρκίνος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι αισθάνεστε πιο αποφασισμένοι από ποτέ για να μάθετε πώς αισθάνεται κάποιος/α για εσάς. Εάν δεν έχετε ακόμη σταθερή σχέση με αυτό το άτομο, αλλά έχετε σημειώσει αλματώδη πρόοδο, τότε είναι λογικό να θέλετε να μάθετε τι να περιμένετε στη συνέχεια. Ίσως είναι καιρός για μια σοβαρή συζήτηση σχετικά με το πόσο πρόθυμοι είστε προχωρήσετε σε μια βαθύτερη δέσμευση.

Λέων

Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι πολύ ευχάριστη για εσάς, καθώς το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι θα περάσετε χρόνο με τον/την αγαπημένο /η κάνοντας σχέδια για το μέλλον και λαμβάνοντας ορισμένες αποφάσεις. Αισθάνεστε και οι δύο την ανάγκη να επισημοποιήσετε τον δεσμό σας, ώστε να προχωρήσετε με κάποιο τρόπο τη ζωή σας. Ενδεχομένως να έχετε θέσει έναν συγκεκριμένο στόχο. Όσο πιο λεπτομερείς μπορείτε να είστε, τόσο το καλύτερο.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας προκαλέσει ένα μικρό σοκ, αλλά με την καλή έννοια. Έχετε την τάση να καθυστερείτε και αυτό μπορεί να σας προκαλέσει περισσότερα προβλήματα από ό, τι πραγματικά χρειάζεστε. Κάπως έτσι αναβάλλετε συνεχώς μια ζωτική απόφαση σχετικά με την ερωτική σας ζωή. Αλλά μετά τα σημερινά γεγονότα, σίγουρα θα θελήσετε να βιάσετε τα πράγματα.

Ζυγός

Εάν έχετε κανονίσει κάποια έξοδο για απόψε, μην ανησυχείτε εάν δεν έχετε έμπνευση σχετικά με το τι να φορέσετε για να εντυπωσιάσετε ένα συγκεκριμένο άτομο. Αν ψάχνετε για σχέση, τότε μην φορέσετε τίποτα που να μοιάζει με τα καθημερινά σας ρούχα. Χρειάζεται κάτι ξεχωριστό – ακόμα κι αν πρέπει να φορέσετε χτυπητά και ζωηρά χρώματα. Κάντε μια αλλαγή και που ξέρετε; Μπορεί να σας αρέσει.

Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε μερικές από τις πιο συναρπαστικές φαντασιώσεις σας. Εάν έχετε κάποιον/α με τον/την οποίο/α μπορείτε να τις μοιραστείτε, εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές δονήσεις της μέρας για να περάσετε υπέροχα. Αν ψάχνετε για σχέση, τότε μην κάνετε ό, τι κάνετε πάντα – δοκιμάστε κάτι εντελώς διαφορετικό και δεν θα το μετανιώσετε.

Τοξότης

Μην ανησυχείτε αν τα πράγματα φαίνεται ότι πάνε στραβά. Είναι κάτι προσωρινό. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να φαίνεται σαν να μπερδεύει ορισμένες πτυχές της ερωτικής σας ζωής, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο για να προλειάνει το έδαφος ώστε να συμβεί κάτι ξεχωριστό. Αν ψάχνετε για σχέση, να ξέρετε ότι ο έρωτας της ζωής σας μπορεί να βρίσκεται πολύ κοντά σας.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι μπορείτε να πετύχετε σχεδόν ό, τι θέλετε σήμερα, ειδικά σε ό, τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Έχετε αυτό το χάρισμα που κάνει τα κεφάλια να γυρίζουν στο πέρασμα σας και είναι σίγουρο ότι ένα άτομο συγκεκριμένα θα θέλει να μάθει περισσότερα για εσάς. Εάν βγείτε έξω, φορέστε τα καλά σας και το πιο λαμπερό σας χαμόγελο.

Υδροχόος

Μην ανησυχείτε αν τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο σήμερα, καθώς το τρέχον πλανητικό δημιουργεί ένα πολύ ενδιαφέρον κλίμα. Αν ψάχνετε για ένα ξεχωριστό άτομο, δεν θα το γνωρίσετε κάνοντας αυτά που κάνετε συνήθως. Θα πρέπει να ξεπεράσετε τα όρια σας και να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει. Αλλά θα αξίζει τον κόπο.

Ιχθύς

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια έκπληξη στην ζωή σας. Κατά κάποιον τρόπο, βιώνετε ένα σοκ που αφορά την ερωτική σας ζωή και το πιθανότερο είναι ότι θα καταλήξει σε κάτι ευχάριστο. Εκεί που ήσασταν έτοιμοι να ξεκινήσετε μια σοβαρή σχέση με ένα άτομο, κάτι συμβαίνει στα ξαφνικά που σας κάνει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε κάποιον /α άλλον /άλλη.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments