Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [07/07/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [07/07/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 7 Ιουλίου. 

Κριός

Δεν αποδέχεσαι εύκολα πως όποιος σε συμβουλεύει ή λέει τις απόψεις του για την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, σκέφτεται το καλό σου. Οι άνθρωποι του κύκλου σου είναι περίεργοι και προφανώς θέλουν να μάθουν τι σου προσφέρει αυτή η καινούργια εποχή στα ερωτικά σου. Αν είσαι χαρούμενη και το ξέρεις… Τότε μπορείς να τους το δείξεις! 

Ταύρος

Με τον Ουρανό, τον πλανήτη της αλλαγής στο ζώδιό σου, δεν θα απαλλαγείς από ένα περιστασιακό χάος ή κάποια αναταραχή. Και τα δύο όμως μπορεί να είναι χρήσιμα αν νιώθεις λιγάκι «επαναστάτης» στο όνομα της αγάπης. Πιθανόν οι μεταβαλλόμενες συνθήκες στην ερωτική σου ζωή να σε ωθήσουν να πειραματιστείς περισσότερο. Τόλμα να λειτουργήσεις λίγο διαφορετικά και θα δεις τα παθιασμένα αποτελέσματα, τώρα!

Δίδυμος

Επέτρεψε στις νέες γνώσεις να φέρουν νέες προοπτικές στα ερωτικά σου. Θα διαπιστώσεις ότι είναι απαραίτητο να εγκαταλείψεις επιτέλους κάποιες ξεπερασμένες πεποιθήσεις ή συμπεριφορές. Το αίσθημα της απελευθέρωσης που θα νιώσεις θα είναι εξαιρετικά δυνατό. Μην αφοσιώνεσαι στην προσπάθεια να καλύψεις τυχόν κενά που μένουν πίσω. Να είσαι βέβαιη πως θα λατρέψεις τα νέα παθιασμένα οράματα!

Καρκίνος

Μια ξαφνική αλλαγή στον συναισθηματικό σου κόσμο θα σε κάνει πιο προσεκτική ή αμυντική, παρά θα σε εμπνεύσει. Μπορεί να νιώθεις πως ανακινείται μια άνετη ισορροπία. Ίσως επίσης έχεις νέες πληροφορίες που πρέπει να εμπεδώσεις… ή μεγαλύτερη οξυδέρκεια. Αυτό που αναδύεται είναι η αλήθεια – και ίσως να έχεις κάνει συντονισμένες προσπάθειες πρόσφατα, να τα παραμερίσεις.

Λέων

Μπορεί να ασχοληθείς με τεράστιες διαρθρωτικές αλλαγές στα ερωτικά σου τώρα. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί με τον εραστή σου να περάσετε από μια χαλαρωτική διαδικασία από κοινού, για να βελτιώσετε ή να θεραπεύσετε τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερη θα μπεις στη διαδικασία να δημιουργήσεις μια ολοκαίνουργια λίστα με τις προτεραιότητές σου και ίσως εκπλαγείς με το πόσο διαφέρει από την προηγούμενη!

Παρθένος

Θα είναι ευκολότερο να στραφείς προς τη σκοτεινή πλευρά των ερωτικών συ τώρα. Θα εστιάσεις σε ελλείψεις ή σε καθυστερημένες αλλαγές και βελτιώσεις. Αν νιώθεις απογοήτευση ή δυσαρέσκεια, τότε αυτό είναι ένα σαφές σημάδι πως είσαι αποφασισμένη να κολλήσεις σε ό, τι είναι αποφασισμένο να αλλάξει. Μια σύντομη περίοδος ανασφάλειας υπόσχεται να οδηγήσει σε κάτι καθησυχαστικό και εμπνευσμένο.

Ζυγός

Ένα ρομαντικό σχέδιο μπορεί να παραμεριστεί κι αυτό ίσως οφείλεται σε ευθύνες που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια ή την εργασία. Αν πρέπει να τραβήξεις τα μάτια σου από την ερωτική σου σφαίρα προς το παρόν, τότε ας είναι. Όμως η μεγάλη αγάπη του εραστή σου, θα σου υπενθυμίσει την υποστήριξη που έχεις στη διάθεσή σου, αν τη χρειάζεσαι.

Σκορπιός

Θα ανεβάσεις την ένταση της διαίσθησή σου για να κατανοήσεις τι σκέφτεται ο εραστής σου, τι αισθάνεται ή τι τον ωθεί να κάνει αυτό που κάνει. Όμως αν του κάνεις μερικές άμεσες ερωτήσεις, θα έχεις τις απαντήσεις που επιθυμείς. Μόλις τις αποκτήσεις, θα συνειδητοποιήσεις πώς συγχρονίστηκε η διαίσθησή σου. Ωστόσο, η κατάργηση κάθε εικασίας ίσως χρειαστεί να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σου τώρα.

Τοξότης

Φυσικά, η απεριόριστη διαφάνεια είναι ο ακρογωνιαίος λίθος κάθε ερωτικής σχέσης. Αλλά η ανεξέλεγκτη αποκάλυψη, συμβαίνει μόνο όταν οι περιστάσεις είναι σωστές. Αυτή την περίοδο όμως, ένα πρόβλημα που μοιράζεται δεν μειώνεται.. αλλά διπλασιάζεται. Αν έχεις ξεκαθαρίσει στο μυαλό σου την υποστήριξη που χρειάζεσαι- ακόμα κι αν είναι απλά κάποιος που θέλεις να σε ακούσει σ’ αυτό το στάδιο- θα σε βοηθήσει.

Αιγόκερως

Αν έχεις αρκετά χρήματα αυτή τη στιγμή, τότε άφησέ τα να κάνουν κάτι μαγικό με την αυτοπεποίθησή σου κι όχι με την καταστροφή του τραπεζικού σου λογαριασμού. Φυσικά, ο εραστής σου θα χαρεί να είναι ο παραλήπτης μιας υπερβολικής χειρονομίας από εσένα. Όμως μην αποκλείσεις πόσο περισσότερο μετράνε οι αυθεντικές, εγκάρδιες κινήσεις.

Υδροχόος

Κάτι που μοιάζει με ένα μικρό εμπόδιο στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, μπορεί να μετατραπεί σε βουνό με εκπληκτική ευκολία. Υπάρχουν όμως πολλά βήματα που μπορείς να κάνεις για να αποφύγεις κάτι τέτοιο. Μπορεί αυτός που αγαπάς να ενισχύει ένα μικρό ζήτημα σε σημείο που και να πειστείτε και οι δύο, ότι χρειάζεται επείγουσα προσοχή. Η κοσμική σου αποστολή είναι να παραμείνεις στην πραγματικότητα της κατάστασης και να τη δεις από τη σωστή προοπτική.

Ιχθύς

Ίσως χρειαστεί να πειραματιστείς περισσότερο στο όνομα της αγάπης τώρα. Το να χρησιμοποιείς τη φαντασία σου σε ό, τι κάνεις με τον εραστή σου, είναι καταπληκτικό. Όμως τόλμα να γίνεις διαφορετική ή να προχωρήσεις πρόθυμα σε άγνωστες περιοχές – γιατί αυτό χρειάζεται τώρα ο δεσμός σου. Λίγο θάρρος και τόλμη, θα προχωρήσει πολύ τα πράγματα- θα το διαπιστώσεις μόνη σου!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments