Lifestyle

Χώρισε και «πνίγει» τον καημό του διαζυγίου της στη Μύκονο

Χώρισε και «πνίγει» τον καημό του διαζυγίου της στη Μύκονο
Στη Μύκονο βρίσκεται για διακοπές η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Το φρεσκοχωρισμένο μοντέλο προκαλεί αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό όταν εμφανίζεται με τα αποκαλυπτικό μαγιό της στην παραλία. Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε σε παραλία του νησιού να φοράει ροζ μπικίνι που τόνιζε το καλλίγραμμο σώμα της και να τραβάει πάνω της τα βλέμματα σαν μαγνήτης.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι μοντέλο με συμμετοχή σε εκπομπές μόδας.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο My style Rocks. Η όμορφη ξανθιά, η οποία έχει επίσης το πέρασμά της από τον διαγωνισμό ομορφιάς «Playmate», έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα και είναι συγγενής με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο. Είναι παντρεμένη με τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο, ο οποίος έχει διορθώσει κάποιες ατέλειές της, γεγονός που δεν κρύβει και η ίδια.

Το σίγουρο είναι πως ο σύζυγός της έχει κάνει φοβερή δουλειά και το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο και ελκυστικό. Το 24χρονο μοντέλο έχει δικό του online μαγαζί με ρούχα και χαρακτηρίζει το στιλ του κυριλέ chic. Έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε διαφήμιση για το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, η οποία είχε διχάσει την κοινή γνώμη, επειδή συμμετείχαν σε αυτήν κορίτσια που υποδύονταν τις νοσοκόμες με πολύ σέξι αμφίεση, σύμφωνα με την Espresso.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments