Ελλάδα

Αρκάς: Επίθεση από τον Πετράκο για το σκίτσο του για το εμβόλιο

Αρκάς: Επίθεση από τον Πετράκο για το σκίτσο του για το εμβόλιο
Αρκάς: Επίθεση δέχτηκε ο γνωστός σκιτσογράφος από τον Γρηγόρη Πετράκο σχετικά με το σκίτσο του για τους ανεμβολίαστους.

Πολλές αντιδράσεις ξεσήκωσε ο Αρκάς με δύο σκίτσα του, το ένα με την φωτιά μάλιστα έγινε γρήγορα viral, ενώ η αντίδραση ήρθε από τον Γρηγόρη Πετράκο. Ο τραγουδιστής με ένα σχόλιο- φωτιά έστησε στον τοίχο τον Αρκά χρησιμοποιώντας το γνωστό αφήγημα όσων εναντιώνονται στα εμβόλια.

Πιο συγκεκριμένα, τα δύο σκίτσα που δημοσίευσε πρόσφατα ο Αρκάς, με τα οποία αποδομεί τα επιχειρήματα των αντιεμβολιαστών και ειρωνεύεται τη στάση τους, έγιναν αφορμή για κάθε είδους κριτική στον σκιτσογράφο. Ένας από αυτούς είναι ο Γρηγόρης Πετράκος.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου

Ανάμεσά τους ήταν και ο γνωστός κήρυκας του αντιεμβολιαστικού κινήματος, τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος επιμένει, μέσα από τα social media, στις αρνητικές απόψεις του για το εμβόλιο και τον κορωνοϊό. Τις προηγούμενες ημέρες είχε επιτεθεί στον Πάνο Κιάμο και στον Στάθη Δρογώση γιατί υπερασπίστηκαν το εμβόλιο, αλλά και την απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξουν τα κέντρα διασκέδασης μόνο για εμβολιασμένους.

Το σκίτσο του Αρκά για τους ανεμβολίαστους

Το σκίτσο του Αρκά στηλιτεύει προφανώς και τον ανεύθυνο ρόλο που παίζουν χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ποντάροντας στην άγνοια ή τον φόβο και συμπαρασύροντας -μέσω διακίνησης θεωριών συνωμοσίας- κρίσιμη μάζα συμπολιτών μας, ώστε να μην θωρακιστούν έναντι του φονικού ιού.

Λίγες ώρες μετά το σκίτσο που έγινε viral, όπου ο πρωταγωνιστής αρνείται τη διάσωσή, ο Αρκάς βάζει δύο ο κορωνοϊούς να συνομιλούν, σχολιάζοντας εκείνους που δεν πείθονται να κάνουν το εμβόλιο.

«Λες να πειστούν να κάνουν το εμβόλιο;», λέει ο πρώτος, με τον άλλον να τον καθησυχάζει λέγοντας: «Μπα, όσο υπάρχουν τα σόσιαλ μίντια μη φοβάσαι τίποτα»!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments