Τεχνολογία

iPad Air: Το 2023 το νέο μοντέλο

iPad Air: Το 2023 το νέο μοντέλο
iPad Air: Το 2023 έρχεται το νέο μοντέλο του πασίγνωστου tablet της Apple, ενώ ήδη υπάρχουν διαρροές για τα χαρακτηριστικά του.

Το νέο iPad Air αναμένεται να έρθει από το 2023, ενώ ήδη υπάρχουν οι διαρροές σχετικά με το νέο μοντέλο. Να θυμίσουμε ότι τα iPhone 13 έρχονται με νέες αλλαγές στην κάμερα και με μεγαλύτερες αντοχές στην μπαταρία, ένα χαρακτηριστικό που χρειάζεται στους χρήστες.

Πιο συγκεκριμένα, οι αρχικές προβλέψεις περί παρουσίασης το iPad Air με οθόνη τεχνολογίας OLED του χρόνου, δεν επιβεβαιώνονται. Το πιο πιθανό είναι να δούμε την πρώτη εμφάνιση της τεχνολογίας OLED στο iPad Air από το 2023 και έπειτα.

Με νέα οθόνη OLED

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτονται μέσα από το δίκτυο προμηθευτών της Apple, το πρώτο μοντέλο iPad Air, που θα είναι εφοδιασμένο με μία οθόνη OLED δεν αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του πριν από το 2023. Εκτιμάται, μάλιστα, ότι θα είναι ένα μοντέλο με οθόνη διαγωνίου 10.8 ιντσών.

Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν την Apple να παρουσιάζει κάτι αντίστοιχο πιο νωρίς, μέσα στο 2022, αλλά οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν το αντίθετο. Τα στοιχεία προκύπτουν από την Display Supply Chain Consultants, η οποία βλέπει μία σημαντική άνοδο στη ζήτηση των οθονών OLED όχι μόνο για smartphones, αλλά και για άλλες φορητές συσκευές.

Αναφορικά με το ποιος είναι ο κατασκευαστής εκείνος με τη μεγαλύτερη ανάγκη για OLED panels σήμερα, η απάντηση είναι η Samsung Display.

Οι νέες μπαταρίες

Αναλυτικότερα, οι πληροφορίες που εμφανίστηκαν στο Internet κάνουν λόγο για μπαταρία 2406 mAh στο iPhone 13 Mini, που θα έχει και το μικρότερο μέγεθος, μπαταρία χωρητικότητας 3095 mAh στο iPhone 13 και το iPhone 13 Pro, ενώ τη μεγαλύτερη σε χωρητικότητα μονάδα αναμένεται να την έχει το iPhone 13 Pro Max, στα 4352 mAh.

Αξίζει να δούμε, για σκοπούς σύγκρισης, τις χωρητικότητες των μοντέλων της οικογένειας iPhone 12. Έτσι, στο iPhone 12 Mini η μπαταρία είναι στα 2227 mAh, τα iPhone 12 και iPhone 12 Pro έχουν μονάδα στα 2815 mAh και τέλος, το iPhone 12 Pro Max είναι στα 3687 mAh. Είναι εμφανής η διαφορά προς το καλύτερο, που ετοιμάζει η Apple, σύμφωνα, πάντοτε, με τη σχετική φημολογία.

Πολλοί αναλυτές σχολιάζουν ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύονται αναλυτικά οι χωρητικότητες των νέων μπαταριών, πέρα από τη φήμη ότι το iPhone 13 θα είναι περισσότερο προικισμένο σε αυτόν τον τομέα από τον προκάτοχό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments