Lifestyle

Τύφλα να έχει η Θεά Αφροδίτη: Η Ελένη Φουρέιρα πετά τα ρούχα και αποθεώνεται

Τύφλα να έχει η Θεά Αφροδίτη: Η Ελένη Φουρέιρα πετά τα ρούχα και αποθεώνεται
Ελένη Φουρείρα: Ξεσηκώνει με την εμφάνιση της ακόμη μια φορά.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ανεβάζει. Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα που «υπέκυψε» στον πειρασμό των mirror selfies και πόσταρε στο Instagram μια αποκαλυπτική φωτογραφία. Η αγαπημένη τραγουδίστρια γεμίζει τις μπαταρίες της πριν αρχίσουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις και φροντίζει να κρατά ενήμερους τους followers της για το πώς περνάει.

«Δεν μπόρεσα να αντισταθώ» έγραψε η Ελένη Φουρέιρα στη λεζάντα φωτογραφίας που την δείχνει με μπικίνι και τα like έπεσαν βροχή.

Έλενα Φουρέιρα: Άλλη μία «εκρηκτική» εμφάνιση από την τραγουδίστρια.

Μπορεί να έχει μια πολύ γεμάτη καθημερινότητα, αλλά η Έλενα Φουρέιρα βρίσκει το χρόνο βρήκε λίγο χρόνο για να κάνει μερικές βουτιές κάτω από τον λαμπερό ήλιο μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα και εντυπωσίασε για άλλη μια φορά.

Η ίδια μας έχει συνηθίσει σε εκρηκτικές εμφανίσεις, τις οποίες συνήθως μοιράζεται μέσω Instagram.

Έλενα Φουρέιρα: Οι απίστευτες πόζες

Η εκρηκτική τραγουδίστρια, που «κόβει την ανάσα» με κάθε της εμφάνιση, μοιράζεται συχνά πολλά σέξι στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους εκατοντάδες ακολούθους της στο Instagram! Στην πρόσφατη ανάρτησή της, η διεθνής τραγουδίστρια λικνίζεται δίπλα από την πισίνα στους ρυθμούς της νέας της επιτυχίας Loquita με μικροσκοπικό γαλάζιο μπικίνι και κόκκινα γυαλιά ηλίου. Έλενα Φουρέιρα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments