Lifestyle

Έλενα Φουρέιρα: Για μπάνιο χωρίς να φοράει μαγιό

Έλενα Φουρέιρα: Για μπάνιο χωρίς να φοράει μαγιό
Έλενα Φουρέιρα: Άλλη μία «εκρηκτική» εμφάνιση από την τραγουδίστρια.

Μπορεί να έχει μια πολύ γεμάτη καθημερινότητα, αλλά η Έλενα Φουρέιρα βρίσκει το χρόνο βρήκε λίγο χρόνο για να κάνει μερικές βουτιές κάτω από τον λαμπερό ήλιο μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα και εντυπωσίασε για άλλη μια φορά.

Η ίδια μας έχει συνηθίσει σε εκρηκτικές εμφανίσεις, τις οποίες συνήθως μοιράζεται μέσω Instagram.

Έλενα Φουρέιρα: Οι απίστευτες πόζες

Η εκρηκτική τραγουδίστρια, που «κόβει την ανάσα» με κάθε της εμφάνιση, μοιράζεται συχνά πολλά σέξι στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους εκατοντάδες ακολούθους της στο Instagram! Στην πρόσφατη ανάρτησή της, η διεθνής τραγουδίστρια λικνίζεται δίπλα από την πισίνα στους ρυθμούς της νέας της επιτυχίας Loquita με μικροσκοπικό γαλάζιο μπικίνι και κόκκινα γυαλιά ηλίου.

Έλενα Φουρέιρα

Έλενα Φουρέιρα: Λίγα λόγια για την τραγουδίστρια που κατέκτησε τις καρδιές του ελληνικού κοινού

Γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1987 στο Φιέρ της Αλβανίας. Σε ηλικία πέντε ετών, εγκαταστάθηκε με την οικογένεια της στον Αυλώνα κι έπειτα, σε ηλικία δέκα ετών, μετανάστευσαν στην Ελλάδα , λόγω των ταραχών που ξέσπασαν εξαιτίας του σκανδάλου των Πυραμίδων. Ο πατέρας της, Κριστάκ, είναι οικοδόμος ενώ η μητέρα της, Μαριέτα, μοδίστρα. Έχει τρία αδέλφια: τη Μαργαρίτα, την Ιωάννα και την Γιώργο. Μεγάλωσε στην Καλλιθέα Αττικής και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την κιθάρα. Μετά το σχολείο, σπούδασε σχέδιο μόδας σε ιδιωτική σχολή, αλλά δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές της λόγω της ενασχόλησης της με το τραγούδι, αφού παράλληλα εργαζόταν σε νυχτερινό κέντρο.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως μέλος του γυναικείου συγκροτήματος Mystique μαζί με τις Μαρία Μακρή και Αλκμήνη Χατζηγιάννη. Το συγκρότημα ξεκίνησε την καριέρα του το 2007, κυκλοφορώντας αρχικά ένα CD single με τίτλο Σε άλλη σελίδα, ενώ το 2008 κυκλοφόρησε η πρώτη τους προσωπική δουλειά με τίτλο «Μαζί» από την δισκογραφική εταιρία Universal Music Greece. Μεγάλη επιτυχία του συγκροτήματος αποτέλεσε το τραγούδι (Μην κάνεις πως) Δε θυμάσαι σε συνεργασία με τους ΝΕΒΜΑ. Τελικά το συγκρότημα διαλύθηκε το 2010 για άγνωστους λόγους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments