Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [12/07/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [12/07/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει αναστάτωση στον συναισθηματικό τομέα όλων των ζωδίων.

Κριός

Σήμερα προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από την έντονη αλληλεπίδραση των πλανητικών ενεργειών. Εάν ξεκινάτε μια νέα σχέση με κάποιον/α για τον/την οποίο/α γνωρίζετε πολύ λίγα, τότε μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν είναι ακριβώς αυτό που περιμένατε, και ίσως δεν είστε και εσείς αυτό που περίμενε. Ίσως είναι καλύτερο να είστε ειλικρινείς μεταξύ σας και να προσαρμόσετε τον τρόπο με τον οποίο συσχετίζεστε.

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να δείτε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο με άλλη οπτική. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε τις προηγούμενες ιδέες σας σχετικά με αυτόν /αυτήν καθώς αποδεικνύονται απατηλές. Αυτό σας φέρνει πιο κοντά με έναν τρόπο, αλλά με έναν άλλο δημιουργεί μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ σας. Με τη συζήτηση, θα μπορέσετε να βρείτε και πάλι κοινό έδαφος.

Δίδυμος

Μην ανησυχείτε αν δεν είστε σίγουροι για το πώς εξελίσσεται η τρέχουσα σχέση σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας σας ανακαλύπτετε ότι αναρωτιέστε εάν ο/η σύντροφός σας ενδιαφέρεται πραγματικά για εσάς ή όχι. Η διαίσθησή σας σας λέει ότι το κάνει και μάλιστα πολύ, αλλά μέχρι στιγμή οι ενέργειές του/της δεν το αντικατοπτρίζουν. Εμπιστευτείτε αυτό που σας λέει η καρδιά σας.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας επιτρέπει να προσποιηθείτε μέχρι ένα σημείο, αλλά πιστεύετε ότι αυτό σας βοηθάει πραγματικά στην τρέχουσα κατάστασή σας; Εάν έχετε κάποια ιδέα για το πώς η υιοθετημένη συμπεριφορά σας μπορεί να αλλάξει την τρέχουσα σχέση σας προς το καλύτερο ή για να κρατήσετε ένα συγκεκριμένο άτομο δίπλα σας όταν στην πραγματικότητα δεν θέλει να είναι εκεί, τότε θα ήταν καλύτερα να ξανασκεφτείτε. Γιατί δεν μπορείτε να είστε απλά ο εαυτός σας;

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει στην τρέχουσα σχέση σας και αν τελικά σας κάνει καλό ή όχι. Εάν είστε και οι δύο ευχαριστημένοι με τη συντροφιά του άλλου προχωρήστε, αλλά αν ένας ή και οι δύο σας δεν αισθάνεται άνετα και κρύβει κάτι, θα πρέπει να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα και να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση.

Παρθένος

Το τρέχον πλανητικό δεν δημιουργεί τις ιδανικότερες συνθήκες για μια πρώτη συνάντηση. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και εκνευρισμό. Αυτό δεν θα συμβεί αν φροντίσετε να μην το παρακάνετε με τα αστεία και τα πειράγματα. Να είστε ο εαυτός σας, αλλά φροντίζοντας να μην φέρετε τον άλλον σε αμηχανία.

Ζυγός

Δεν έχετε διάθεση για ανοησίες από τον /την αγαπημένο /η σας σήμερα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας οδηγεί να βγάλετε στην επιφάνεια ένα ζήτημα που σας απασχολεί εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Πιθανότατα το σκέφτεστε αρκετά αλλά συγκρατείστε. Πλέον όμως αισθάνεστε έτοιμοι να εκραγείτε. Απλά προσέξτε να μην γελοιοποιηθείτε.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να είστε πιο αντιδραστικοί από ότι συνήθως. Τείνετε να βρίσκετε ψεγάδια σε ό, τι και αν προτείνει ο/η σύντροφός σας. προβληματικοί από το συνηθισμένο. Παρόλο που αυτό μπορεί να σας δώσει μια προσωρινή αίσθηση δύναμης, μπορεί να τον/την κάνει να αναρωτιέται γιατί έμπλεξε μαζί σας. Μην πιέζετε την τύχη σας.

Τοξότης

Χρειάζεστε κάτι για να σας ωθήσει σε δράση ό, τι αφορά την ερωτική σας ζωή και το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει το εισιτήριο. Φαίνεται ότι κάποιο άλλο άτομο φλερτάρει αυτόν /αυτήν που έχετε βάλει στο μάτι, πράγμα που σας κάνει να πεισμώσετε. Ξαφνικά θα βρείτε μια τόλμη που δεν ξέρατε ποτέ ότι είχατε.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να μετακινήσετε ακόμη και βουνά όσον αφορά μια συγκεκριμένη σχέση. Εάν περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε κάποια κίνηση, τότε θα μπορούσατε να περιμένετε για πάντα. Σήμερα, όμως, θέλετε να δείτε λίγη δράση. Αντί να ελπίζετε ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως θα θέλατε, είστε πλέον διατεθειμένοι να τα οδηγήσετε εκεί που θέλετε.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δεν σας βοηθάει να είστε διακριτικοί. Ίσως προσπαθήσατε να θέσετε ένα συγκεκριμένο ζήτημα όσο πιο απαλά μπορείτε στον/στην σύντροφό σας αλλά ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι αν δεν το γράψετε με μεγάλα γράμματα σε πινακίδα, απλά δεν πρόκειται να το καταλάβει. Δείξτε θάρρος

Ιχθύς

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας κάνει να λάβετε μερικές βιαστικές αποφάσεις όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Αυτό δεν θα συμβεί να μην παρασυρθείτε σε ανούσιες διαφωνίες. Εάν έχετε πραγματικά μια άποψη να μοιραστείτε, μπορείτε να το κάνετε, προσέχοντας όμως να μην πληγώσετε τα συναισθήματα του άλλου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments