Lifestyle

Νατάσα Κουβελά: Το νέο κορίτσι του Τροχού της Τύχης είναι άλλο επίπεδο

Νατάσα Κουβελά: Το νέο κορίτσι του Τροχού της Τύχης είναι άλλο επίπεδο
Νατάσα Κουβέλα: Ο «Τροχός της Τύχης» επιστρέφει για 8η σεζόν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Πριν λίγες ώρες, έγινε γνωστό ποια θα είναι η νέα συμπαρουσιάστρια του Πέτρου Πολυχρονίδη. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, η Βάλια Χατζηθεοδώρου φεύγει και έρχεται η Νατάσα Κουβελά.

Ποια είναι η Νατάσα Κουβελά

Η νέα συμπαρουσιάστρια του «Τροχού» και του Πέτρου Πολυχρονίδη είναι 22 χρονών και κατάγεται από το Βελεστίνο Μαγνησίας, όπου πέρασε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια. Άρχισε τον αθλητισμό από μικρή ηλικία. Ειδικότερα, σε ηλικία μόλις 4 ετών ξεκίνησε να κάνει κολύμβηση. Στα 9 της μπήκαν στη ζωή της οι λάτιν χοροί. Το γονίδιο της άθλησης φαίνεται πως είναι οικογενειακό, καθώς ο μπαμπάς της είναι γυμναστής και ο αδελφός της έπαιζε χρόνια μπάσκετ.

Στα 18 της πέρασε στα ΤΕΦΑΑ (ΑΠΘ) και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη. Ένα χρόνο αργότερα εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα, όπου και συνεχίζει τις σπουδές της στο αντίστοιχο τμήμα του ΕΚΠΑ. Παράλληλα, έκανε και τα πρώτα της βήματα στον χώρο του modeling, συμμετέχοντας σε επιδείξεις μόδας, όπως του σχεδιαστή υψηλής ραπτικής, Βασίλη Ζούλια, αλλά και σε καμπάνιες και φωτογραφίσεις για e-shop, ρούχα και αξεσουάρ.

Για το casting του «Τροχού της Τύχης» έμαθε τυχαία. Οι δικοί της άνθρωποι που παρακολουθούν την εκπομπή, την παρότρυναν να δοκιμάσει και η ίδια την τύχη της. Πρόκειται για την πρώτη της επαφή με τον χώρο της τηλεόρασης, ωστόσο αποφάσισε να το τολμήσει και από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, θα είναι στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη.

Φωτογραφίες από το νέο κορίτσι του «Τροχού της Τύχης»:

Γιώργος Πολυχρονίου: Ο Γιώργος Πολυχρονίου, ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Γιάννης Κουτράκης, πήγαν στην εκπομπή του Πέτρου Πολυχρονίδη για έναν πολύ καλό σκοπό.

Γιώργος Πολυχρονίου: Στο πλατό του παιχνιδιού που παρουσιάζει ο Πέτρος Πολυχρονίδης βρέθηκαν σήμερα τρεις παλιοί παρουσιαστές του. Ο λόγος για τους Γιώργο Πολυχρονίου, ο Παύλο Χαϊκάλη και Γιάννη Κουτράκη. Η επίσκεψη τους έγινε μάλιστα για καλό σκοπό, δηλαδή για να ενισχύσουν το κοινωνικό έργο, που προσφέρει το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο» εδώ και 30 χρόνια.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης δε θα μπορούσε παρά να υποδεχθεί με μεγάλο ενθουσιασμό τους καλεσμένους και προκατόχους του. Μάλιστα δε δίστασε ούτε στιγμή να αναφωνήσει την κλασική ατάκα του Γιώργου Πολυχρονίου «Εκατομμύριά μοιράζει ο Τροχός» αλλά και να του παραχωρήσει για λίγο τη θέση του στο τιμόνι της παρουσίασης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments