Τεχνολογία

Offermio: Μια πρωτότυπη εφαρμογή ενός Έλληνα που φέρνει πιο κοντά τις εταιρείες με τους πελάτες

Offermio: Μια πρωτότυπη εφαρμογή ενός Έλληνα που φέρνει πιο κοντά τις εταιρείες με τους πελάτες
Offermio: Στόχος της εφαρμογής είναι οι επιχειρήσεις και οι πελάτες να έχουν όλες τις διαθέσιμες προσφορές-διαφημίσεις σε μία εφαρμογή αντί να ξοδεύουν ώρες περιήγησης σε διαφορετικά προγράμματα περιήγησης και εφαρμογές.

Το Offermio έχει δημιουργηθεί από μια ομάδα Ελλήνων υπό την καθοδήγηση και την ιδέα ενός Έλληνα επιχειρηματία που εξειδικεύεται στις εφαρμογές. Στόχος της εφαρμογής είναι οι επιχειρήσεις και οι πελάτες να έχουν όλες τις διαθέσιμες προσφορές-διαφημίσεις σε μία εφαρμογή αντί να ξοδεύουν ώρες περιήγησης σε διαφορετικά προγράμματα περιήγησης και εφαρμογές.

Επίσης, δεν υπάρχει πλέον ανεπιθύμητο περιεχόμενο, εσείς αποφασίζετε τι σας ενδιαφέρει και τι θέλετε να δείτε.

Τι προσφέρει το Offermio

Δίκαιες τιμές για ΟΛΕΣ τις εταιρείες, έτσι ώστε ακόμη και η μικρότερη εταιρεία να μπορεί να ανταγωνιστεί τις μεγαλύτερες εταιρείες.

Επίσης, το σύστημα ειδοποιήσης είναι κάτι για το οποίο είμαστε εξαιρετικά περήφανοι, με μεγάλη ακρίβεια η εφαρμογή μας θα διασφαλίσει ότι εσείς θα απευθύνεστε σε πελάτες που ενδιαφέρονται για τη διαφήμισή σας.

Προσφέροντας κάθε υπηρεσία/προϊόν που μπορείτε να σκεφτείτε, καταφέραμε να μειώσουμε όλες τις τιμές για να εγγραφείτε στην πλατφόρμα μας.

Δεν χρειάζεται πλέον οι εταιρείες να δαπανούν μεγάλα ποσά για μάρκετινγκ pay per click ή άλλες στρατηγικές μάρκετινγκ χαμηλής στόχευσης.

Εύκολη πρόσβαση

  • Οποτεδήποτε & οπουδήποτε

Το Offermio σας δίνει την ελευθερία να έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα μας πάντα και παντου στον κόσμο. Βεβαιωθείτε ότι το Διαδίκτυο (+GPS) σας είναι ενεργά για να διασφαλίσετε την ομαλή χρήση της εφαρμογής μας

  • Εσείς αποφασίζετε τι βλέπετε
  • Όχι άλλο ανεπιθύμητο περιεχόμενο

Δεν μας αρέσει να βλέπουμε πράγματα που δεν μας ενδιαφέρουν, γι ‘αυτό έχουμε δημιουργήσει για όλους τις δικές τους “Προτιμήσεις διαφήμισης”. Όχι άλλο ανεπιθύμητο περιεχόμενο, ποτέ. Αυτή είναι μια υπόσχεση, αναφέρει το Offermio>

Χωρίς κρυφό κόστος

  • Δωρεάν για τους χρήστες του Offermio

Η εφαρμογή μας για τους πελάτες, με την ονομασία Offermio Followers, είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση. Φροντίστε να μας βρείτε στο Google Play Store και στο Apple Store.

  • Ειδοποίηση push

Η ειδική μας δυνατότητα

Οι Offermio Businesses μπορούν να επιλέξουν τη χρήση της ειδοποίησης προώθησης. Όταν ένας Offermio Follower ακολουθεί την κατηγορία στην οποία διαφημίζετε και πλησιάζει την εταιρεία σας, ο ακόλουθος λαμβάνει μια ειδοποίηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments