Lifestyle

Πόπη Μαλλιωτάκη: Ανέβασε φωτογραφία topless

Πόπη Μαλλιωτάκη: Ανέβασε φωτογραφία topless
Πόπη Μαλλιωτάκη: Τις διακοπές της έχει ξεκινήσει η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία ανεβάζει καυτές πόζες στο λογαριασμό της στο Instagram.

Η Πόπη Μαλλιωτάκη, φορώντας μόνο το κάτω μέρος από το μαγιό της πόζαρε topless στην πιο καυτή φωτογραφία που έχει δημοσιεύσει ποτέ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και γενικά στα social media.

H ανάρτηση

«Oops! Τα ταμπού είναι για να τα σπάμε..», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Πόπη Μαλλιωτάκη είναι πολύ ενεργή στα social media, ενώ τα τελευταία χρόνια προσέχει πολύ τη διατροφή της και γυμνάζεται, έχοντας καταφέρει να δημιουργήσει μία εντυπωσιακή και ανανεωμένη εικόνα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια «έπεσαν βροχή» μέσα σε λίγα λεπτά.

Λίγα λόγια για την τραγουδίστρια

Γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου του 1971 στην Κρήτη. Έχει σπουδάσει Νοσηλευτική στο Ηράκλειο Κρήτης και εργάζονταν ως νοσηλεύτρια ενώ παράλληλα τραγουδούσε σε νυχτερινά κέντρα. Έπειτα από 8 μήνες αποφάσισε να εγκαταλείψει οριστικά την νοσηλευτική και να ασχοληθεί αποκλειστικά με την μουσική.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, όπως: Πασχάλης Τερζής, Γιάννης Πλούταρχος, Κατερίνα Στανίση, Αντύπας, Βασίλης Καρράς, Γιάννης Καψάλης, Κώστας Μπίγαλης, Βασίλης Τερλέγκας, Σοφία Βόσσου, Δημήτρης Κοντολάζος, Μανώλης Αγγελόπουλος, Μαίρη Λίντα, Στάθης Αγγελόπουλος, Γιάννης Βογιατζής, Σπύρος Ζαγοραίος, Γιώργος Μαζωνάκης, Τζένη Βάνου, Δάκης, Ρίτα Σακελλαρίου, Νίκος Κουρκούλης, Ζαφείρης Μελάς, Βασίλης Παϊτέρης και Λευτέρη Πανταζή. Έχει κυκλοφορήσει τρία albums και αρκετά singles. Μετράει πάνω από 20 χρόνια στον χώρο του τραγουδιού.

Είχε παντρευτεί τον τραγουδιστή Σάκη Γαλάνη, απέκτησαν μια κόρη, τη Ράνια, αλλά χώρισαν. Το 1992 γνώρισε στην Γερμανία τον ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων Μπάμπη Λαζαρίδη και παντρεύτηκαν στην Αθήνα το 1999, ενώ στις 1 Ιανουαρίου του 2000 απέκτησαν έναν γιο, τον Βασίλη. Στις 13 Δεκεμβρίου 2008 ο Λαζαρίδης δολοφονήθηκε από τα πυρά αγνώστων στην περιοχή της Βούλας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments