Lifestyle

Σία Βοσκανίδου: Νέα τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της

Σία Βοσκανίδου: Νέα τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της
Σία Βοσκανίδου: Νέα τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της – Άλλος άνθρωπος η πρώην παίκτρια του «The Bachelor»

Σία Βοσκανίδου:Την νέα της εικόνα μοιράστηκε με το κοινό της στο instagram η Σία Βοσκανίδου που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του «The Bachelor». Η πανύψηλη μελαχρινή που μερικά χρόνια πριν είχε δοκιμάσει την τύχη της και στο GNTM, αποφάσισε να αποχωριστεί το χαρακτηριστικό κατάμαυρο μαλλί και της να τολμήσει μια ιδιαίτερη απόχρωση του κόκκινου, με το αποτέλεσμα να αλλάζει κατά πολύ την εικόνα της.

Να σημειωθεί, ότι πλέον η ίδια εργάζεται ως τραγουδίστρια και εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη.

Δείτε τη νέα εικόνα της Σίας Βοσκανίδου:

Νέα τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της έκανε η Σία Βοσκανίδου

Σία Βοσκανίδου: Η πρώην «Μις Πελοπόννησος» μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει τον Παναγιώτη Βασιλάκο, κέρδισε όμως τον θαυμασμό του αντρικού πληθυσμού.

Η Σία Βοσκανίδου ήταν άτυχη στο «The Bachelor». Ο Παναγιώτης Βασιλάκος δεν της επέλεξε και αποχώρησε από το σπίτι. Ωστόσο, θα παραμείνει στο μυαλό μας, αφού οι αναλογίες και η προσωπικότητα που διαθέτει μένουν ανεξίτηλες.

svg%3E

Θυμίζουμε ότι σε ηλικία 19 ετών και συγκεκριμένα το μακρινό 2013, είχε λάβει συμμετοχή και στα καλλιστεία «Miss Πελοπόννησος», όπου και κέρδισε τον τίτλο. Ωστόσο ευρέως γνωστή έγινε όταν δύο χρόνια πριν δήλωσε συμμετοχή στο Greece’s Next Top Model, όμως οι τέσσερις κριτές, παρά τις εντυπωσιακές αναλογίες της, δεν της έδωσαν το πολυπόθητο εισιτήριο για τη φάση του bootcamp λόγω των αισθητικών παρεμβάσεων που είχε κάνει στο πρόσωπό της.

svg%3E

«Νιώθω περίεργα γιατί δεν το περίμενα ότι θα αποχωρήσω εγώ»

Μιλώντας στο Happy Day για την αποχώρησή της από το παιχνίδι είπε: «Σίγουρα χάρηκα πολύ που γνώρισα τον Παναγιώτη, πέρασα πάρα πολύ ωραίες στιγμές μαζί του και τα ραντεβού ήταν παραμυθένια. Κάτι που νομίζω ότι θα ήθελαν οι περισσότερες κοπέλες να ζήσουν». «Από αυτές που έχουν μείνει, η μόνη που αξίζει για εμένα είναι η Νικόλ. Δηλαδή έδιωξε ο Παναγιώτης εμένα, κράτησε τις άλλες τις ξενέρωτες, ας μείνει με αυτές», είπε με το χαρακτηριστικό της τρόπο η Σία, η οποία σχολίασε πως η Αντζελίνα ήταν μια κοπέλα που θα μπορούσε να κάνει παρέα μαζί της, ενώ με την Βίβιαν δεν ήταν κοντά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments