Lifestyle

Αντελίνα Βαρθακούρη: Ξέσπασε σε κλάματα στην αυλαία του Σου Κου Family

Αντελίνα Βαρθακούρη: Ξέσπασε σε κλάματα στην αυλαία του Σου Κου Family
Αντελίνα Βαρθακούρη: Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε η δημοσιογράφος τους τηλεθεατές του Σου Κου Family. Τα συγκινητικά της λόγια για τους συνεργάτες της.

Το Σου Κου Family έριξε αυλαία κι η Αντελίνα Βαρθακούρη ξέσπασε σε δάκρυα από την συγκίνηση της για αυτό το όμορφο ταξίδι που έζησε μέσω της εκπομπής.

Αντελίνα Βαρθακούρη: Συγκινημένη η παρουσιάστρια

Στο κλείσιμο της εκπομπής, η παρουσιάστρια αρχικά δεν μπορούσε να μιλήσει, αφού ήταν πολύ συγκινημένη ,ενώ στην πορεία πήρε τον λόγο και δήλωσε για την φετινή της χρονιά στον ΣΚΑΙ: «Καταλαβαίνετε με όλα αυτά ότι οι εκπομπές δεν είναι η τηλεόραση. Την τηλεόραση την κάνουν οι άνθρωποι. Είμαι πάρα πολύ που τυχερή που σήμερα συνειδητοποιώ ότι δεν μετανιώνω για αυτήν την υπογραφή που έβαλα εδώ στον ΣΚΑΙ και πήρα την απόφαση να κάνω το Σου Κου Family με τα καλά του και τα κακά του, με σωστές επιλογές ή όχι. Έβαλα την καρδιά μου και την ψυχή μου, τους αγαπώ όλους κι ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί σας.

Μεγάλο ευχαριστώ στην Εύη Κουτσαυτάκη για την ευκαιρία που μού έδωσε και τον Χρήστο Κόμπο που είναι πλέον στον Alpha. Με πίστεψε και με εμπιστεύτηκε. Στον Λοϊζο Ξενόπουλο που με πίστεψε κι αυτός και δεν είναι κι ο ίδιος στον ΣΚΑΙ. Την θέση τους πήραν η Άλκηστη Μαραγκουδάκη κι η Γιώτα Σπανού κι ελπίζω από το ραντεβού μας να βγει κάτι πολύ καλό και να κερδίσει η γυναικεία δύναμη.»

Αντελίνα Βαρθακούρη

Στο τέλος η Αντελίνα Βραθακούρη ευχαρίστησε και τους συνεργάτες της εκπομπής αλλά φυσικά και τον σύζυγό της Χάρη Βαρθακούρη, που ήταν στο πλευρό της.

Αντελίνα Βραθακούρη: Λίγα λόγια για την ίδια

Η Αντελίνα Τελώνη – Βαρθακούρη γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου 1984. Είναι 35 ετών. Σπούδασε Νομική στην Ιταλία.

Η όμορφη παρουσιάστρια έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στο έψιλον σε μια πρωινή εκπομπή κάθε σαββατοκύριακο με τον Θανάση πάτρα.. Ενώ στη συνέχεια έκανε τη δική της εκπομπή που ήταν και πάλι ένα πρωί μαγκαζίνο στο ίδιο κανάλι.

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης παντρεύτηκαν στις 15 Δεκεμβρίου 2013 στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, στην πλατεία Κεφαλαρίου. Αντελίνα Βαρθακούρη

Το 2017-2018 παρουσίασε τη δική της εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ “Καλημέρα τι κάνεις” που προβαλλόταν κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Το φθινόπωρο του 2019 η Αντελίνα και ο Χάρης συμμετέχουν στο νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας του Star «GLOBETROTTERS». Το παιχνίδι σημείωσε τεράστια επιτυχία και έτσι μετά την ολοκλήρωση του δεν άργησε να έρθει η πρόταση στην Αντελίνα να παρουσιάσει δική της εκπομπή.

Η όμορφη παρουσιάστρια δέχεται την πρόταση του Alpha και έτσι από 1 Ιουνίου 2020 παρουσιάζει το real life game show «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments