Lifestyle

Ελευθερία Ελευθερίου: Κολάζει και την Κύθνο

Ελευθερία Ελευθερίου: Κολάζει και την Κύθνο
Ελευθερία Ελευθερίου: Η πρώην Survivor χορεύει αγκαλιά με το... μωρό της και αποθεώνεται στο Instagram

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ‘ηδη αρχίσει για την Ελευθερία Ελευθερίου και φροντίζει να μας το δείχνει μέσα από τα social media της. Να θυμίσουμε πως η ίδια έχει αναφέρει πως έχει υπάρξει ερωτική συνεύρεση στο φετινό το Survivor.

Συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή performer έχει βρει ακριβώς τον τρόπο για να ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη κάθε φορά με τις πόζες που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους

Αυτές τις ημέρες, η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor, Ελευθερία Ελευθερίου απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κύθνο μαζί με τις φίλες της και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram δίνει στους followers της μία γεύση από το πώς περνάει.

Η Ελευθερία Ελευθερίου, απολαμβάνει τη ζωή μετά το reality επιβίωσης, και αυτή την περίοδο κάνει διακοπές στην Ελλάδα, και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram.

Έπειτα από έναν διαφορετικό και ιδιαίτερο χειμώνα, η τραγουδίστρια έχει ανάγκη από ξεκούραση και στιγμές ξεγνοιασιάς. Μέσα από αναρτήσεις της στο Instagram, η Ελευθερία Ελευθερίου μοιράζεται με τους followers της στιγμιότυπα από τις ημέρες της στο νησί.

Στην τελευταία της ανάρτηση η Ελευθερία Ελευθερίου χορεύει στους ρυθμούς του Jalebi Baby και μας συστήνει το δικό της… μωρό.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Ελευθερίου Ελευθερίου στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments