Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [19/07/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [19/07/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό επιφυλάσσει εκπλήξεις στα ζώδια και τις σχέσεις τους.

Κριός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας. Θα πρέπει, όμως, να δείξετε προσοχή στον τρόπο που θα τα εκφράσετε. Αν δεν προσέξετε, οι εκδηλώσεις αγάπης σας μπορεί να ακουστούν υπερβολικές και φλύαρε, χωρίς αληθινό συναίσθημα. Ίσως θα ήταν καλύτερα να εκφράσετε την αγάπη σας με ένα μικρό δώρο.

Ταύρος

Αν βγείτε ένα ραντεβού απόψε θα διαπιστώσετε ότι δυσκολεύεστε να αποφασίσετε τι σκέφτεστε και πώς αισθάνεστε για το άτομο που έχετε απέναντί σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι αυτό το άτομο είναι ένα αίνιγμα και χρησιμοποιεί το λόγο με τέτοιο τρόπο, ώστε να σας μπερδέψει. Απλώς εμπιστευτείτε το ένστικτο σας.

Δίδυμος

Όπως όλα δείχνουν θα περάσετε μία υπέροχη μέρα με τον/την αγαπημένο/η σας. Απλώς θα πρέπει να προσέξετε να μην τον/την αναστατώσετε με κάτι που θα πείτε χωρίς να το σκεφτείτε. Εσείς μπορεί να θεωρείται ότι είναι αστείο αλλά να τον/την πληγώσετε. Οι λέξεις έχουν διαφορετικό νόημα ανάλογα με την ψυχική κατάσταση του καθένα από εμάς.

Καρκίνος

Αν βγείτε κάποιο ραντεβού απόψε θα πρέπει να προσέξετε να μην παρεξηγήσετε κάποια πράγματα. Ένα συγκεκριμένο θέμα συζήτησης θα σας φέρει στο μυαλό κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν και αυτό να θολώσει την κρίση σας. Βάλτε το παρελθόν πίσω σας και προσπαθήστε να δείτε το νέο αυτό άτομο για αυτό που πραγματικά είναι.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι η ερωτική σας ζωή υπάρχει περισσότερο στο μυαλό σας παρά στην πραγματικότητα. Μάλλον έχετε να βρεθείτε με το ταίρι σας αρκετό καιρό και το μόνο που έχετε για να σας κρατήσει είναι σκέψεις και αναμνήσεις ή μπορεί να βρίσκεστε μακριά ο ένας από τον άλλον και η κύρια πηγή επικοινωνίας να είναι το τηλέφωνο και το e-mail. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, είναι ώρα να βρεθείτε από κοντά.

Παρθένος

Θέλετε να μαθαίνετε περισσότερα πράγματα για τον/την αγαπημένο/η σας αλλά μερικές φορές γίνεστε πολύ επικριτικοί. Αυτό το μείγμα του να θέλετε να ξέρετε και μετά να αναλύετε όσα μάθατε δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να συμπεριφέρεστε στη σχέση σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι με αυτό τον τρόπο κάνετε το ταίρι σας να αισθάνεται ανασφαλής. Αλλάξτε τη στάση σας όσο είναι καιρός.

Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι ενώ φαίνεστε μέσα στη γλύκα εξωτερικά, μέσα σας επικρίνετε σιωπηλά τον/την αγαπημένο/η σας. Παρόλο που δεν λέτε τίποτα, αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά και αισθάνεται ενοχλημένος/η χωρίς να ξέρει γιατί. Αν έχετε κάτι να πείτε, καλό θα ήταν να το πείτε ανοιχτά παρά να βράζετε στο ζουμί σας.

Σκορπιός

Αν σκέφτεστε να γράψετε ένα ερωτικό γράμμα στον/στην αγαπημένο/η σας, ίσως θα ήταν καλύτερα να το κάνετε όσο πιο απλό και εύστοχο γίνεται. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι οτιδήποτε φανταχτερό ή υπερβολικά αστείο μπορεί παρεξηγηθεί και να δημιουργήσει απόσταση ανάμεσα σας. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται.

Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι ένα πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει στη ζωή σας σήμερα. Ενώ ξέρετε ότι εσείς έχετε αλλάξει προς το καλύτερο δεν είστε και τόσο σίγουροι για αυτόν/αυτήν, καθώς φαίνεται ότι η ζωή τον/την έχει φθείρει και απογοητεύσει. Συζητήστε για τα παλιά και προσφερθείτε να τον/την βοηθήσετε με τα προβλήματά του/της. Αυτό θα φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του/της.

Αιγόκερως

Παρόλο που είστε λάτρης της λεπτομέρειας και της τελειότητας, να ξέρετε ότι υπάρχουν πολλοί λίγοι άνθρωποι σε αυτό τον πλανήτη που είναι τέλειοι, ίσως και κανένας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας βάζει στον πειρασμό να σκεφτείτε τι θα θέλατε να αλλάξετε στον/στην αγαπημένο /η σας και να αρχίσετε νοερά να τον/την κριτικάρετε, επειδή δεν συμπεριφέρεται με τον τρόπο που θα θέλατε. Πριν αρχίσετε να αναλύετε κομμάτι κομμάτι τη συμπεριφορά του/της ίσως θα ήταν πιο χρήσιμο να σκεφτείτε τη δική σας.

Υδροχόος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι ένας παλιός έρωτας από το παρελθόν θα σας φέρει σε αμηχανία σήμερα. Μπορεί να εμφανιστεί κάποιο μήνυμα του απροσδόκητα στο προφίλ σας. Πιστεύατε ότι δεν θα ξαναδείτε αυτό το άτομο και η επανεμφάνιση του μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση.

Ιχθύς

Θα θελήσετε να κάνετε τον έξυπνο σήμερα σε μία διαφωνία με τον/την αγαπημένο/η σας. Το σημερινό πολιτικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μάλλον θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Μπορεί να πιστεύετε ότι ξέρετε για ποιο πράγμα μιλάτε αλλά θα ανακαλύψετε ότι δεν έχετε αντιληφθεί σωστά τα γεγονότα. Αποδεχτείτε ότι έχετε κάνει λάθος και προσπαθήστε να συμφιλιωθείτε.

Πηγή:astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments