Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [19/07/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [19/07/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 19 Ιουλίου.

Κριός

Μια πηγή αγωνίας θα γίνει αισθητή έξω από τη συναισθηματική σου σφαίρα. Όμως μην νομίζεις πως ο εραστής σου δεν ενδιαφέρεται για ό, τι σε ενοχλεί. Ο καλύτερος ακροατής αυτή τη στιγμή είναι το αντικείμενο του πόθου σου. Όμως επειδή εκπέμπεις τόση αυτοπεποίθηση, ο εραστής σου πιστεύει πως δεν χρειάζεσαι την υποστήριξη ή τη συμμετοχή του. Γι’ αυτό μην διστάσεις να τον βάλεις στην εικόνα.

Ταύρος

Τα μικροπροβλήματα μπορεί να γίνουν βουνά μέσα από συγκεκριμένες συζητήσεις. Στην αρχή θα πιστέψεις πως ασχολείσαι μ’ ένα ζήτημα ασήμαντο, αλλά στη συνέχεια θα ανακαλύψεις πως το ασήμαντο μετατρέπεται σε σημαντικό. Μπορεί να μην αποφύγεις μια συζήτηση, αλλά σίγουρα μπορείς να τη διαχειριστείς, αν μιλήσεις με ευαισθησία.

Δίδυμος

Μπορεί να κάνετε διάφορες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου που αφορούν φιλόδοξους ρομαντικούς στόχους. Αν πιεστείς για να μετατρέψεις τη συζήτηση σε δράση, τότε μόνο θα μπορέσει να ξεκινήσει ένα εμπνευσμένο κοινό σχέδιο. Αυτό που επιτυγχάνεις με το σύντροφό σου, θα είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό τσεκάρισμα στη λίστα σας. Μπορεί να είναι το υλικό από το οποίο δημιουργούνται τα όνειρα.

Καρκίνος

Το να ανταποδώσεις αυτό που λαμβάνεις από τον εραστή σου, θα είναι δυσκολότερο από ό, τι πίστευες. Κανονικά, η μεγάλη και ανοιχτή καρδιά σου μπορεί να επιστρέψει δέκα φορές ό, τι σου προσφέρεται. Αν όμως τώρα αγωνίζεσαι για να δείξεις παθιασμένο ενθουσιασμό, αυτό σημαίνει πως έχασες την αυτοπεποίθησή σου. Γι’ αυτό πίστεψε πως όποιος σου λέει πως είσαι φοβερή, λέει την αλήθεια.

Λέων

Θα δώσεις μεγάλη έμφαση σ’ αυτό που πιστεύουν οι άλλοι – κι αυτό περιλαμβάνει το σύντροφό σου. Φυσικά, η γνώμη τους έχει σημασία – και ίσως περισσότερο για σένα. Όμως η αυτογνωσία σου, θα βρει το δρόμο της προς την αυθεντικότητα. Δεν χρειάζεται να είσαι κανένας άλλος, παρά μόνο ο αληθινός εαυτός σου. Μια βαθιά ενδοσκόπηση που θα αφορά το να αγαπήσεις και πάλι τον εαυτό σου, θα αποκαταστήσει την αυτοπεποίθησή σου σε χρόνο μηδέν!

Παρθένος

Πρέπει να έχεις υπόψη πως οι συνήθειες… γίνονται συνήθειο. Το να κάνεις όμως κάτι βαριεστημένα ή με τρόπο που θα βλάψει τα ερωτικά σου, αυτό θα σου γυρίσει μπούμεραγκ. Όσο δελεαστικό κι αν σου φαίνεται να δείξεις την επαναστατική σου πλευρά ή να παραβιάσεις κάποιους κανόνες, φρόντισε πρώτα να ακούσεις την ηθική σου πυξίδα. Γιατί αυτό που σου φαίνεται σαν καλή ιδέα τώρα, μπορεί να ήταν καλή… αλλά παλαιότερα. Τώρα θα αποδειχθεί, πολύ άσχημη κίνηση.

Ζυγός

Ο εραστής σου μπορεί να υπερβάλει ή να κάνει οικονομία, με την αλήθεια. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έχει παραπλανητική ατζέντα. Μπορεί να θέλει να σε εντυπωσιάσει και να κρύβει τις προθέσεις του. Η εσωτερική σου φωνή δεν σε παρασύρει. Τώρα αν επιλέξεις να ενημερώσεις το ταίρι σου, πως θέλεις να σου λέει πάντα την αλήθεια… αυτό εξαρτάται από σένα.

Σκορπιός

Μια ιδέα ή ένα σχέδιο που πρότεινε πρόσφατα ο αγαπημένος σου και σου φάνηκε ξενέρωτο και χωρίς έμπνευση θα αποδειχθεί πως είναι κάτι που είσαι διατεθειμένη να λάβεις υπόψη. Μπορεί να είναι το εισιτήριό σου για τη δημιουργία ή τη διατήρηση περισσότερης ασφάλειας ή σταθερότητας στον κόσμο σου. Δεν χρειάζεται να βιαστείς σε τίποτα. Η επανεξέταση όμως αυτού που είχες απορρίψει… πιθανότατα θα αποδειχθεί χρήσιμη και ωφέλιμη!

Τοξότης

Το να θέλεις να είσαι εκεί ή να ανταποκρίνεσαι στις ανάγκες του εραστή σου, είναι πολύ ωραίο και πολύ καλό. Όμως υπάρχει μια γραμμή που μπορεί να διασχίσεις κατά λάθος, που θα σε κάνει να φαίνεσαι υπερβολική και να τον πνίγεις. Αν κάποιος γνωρίζει από πρώτο χέρι πώς είναι να εισβάλλεις στον προσωπικό χώρο του άλλου, είσαι εσύ. Για τον εαυτό σου, είναι απίθανο να το ανεχτείς… γι’ αυτό φρόντισε να καλέσεις πίσω τις καλές σου ιδιότητες και πάψε να είσαι εμμονική.

Αιγόκερως

Τα χρήματα ίσως είναι η ρίζα κάποιων συζητήσεων με τον εραστή σου. Είτε συζητάτε μια επαγγελματική συνεργασία, τη δημιουργία ενός κοινού τραπεζικού λογαριασμού, ή την αναζήτηση νέων τρόπων για να αυξήσετε τα αντίστοιχα εισοδήματά σας, οι συνομιλίες θα σας οδηγήσουν σε μια ευχάριστη πρόοδο. Ό, τι κι αν κάνετε, θα είναι ένα σαφές σημάδι εμπιστοσύνης και μακροζωίας!

Υδροχόος

Ίσως χρειαστεί να επανεκτιμήσεις το χρονοδιάγραμμά σου και να θέσεις τα ερωτικά σου, ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων σου. Είναι πολύ εύκολο να απορροφηθείς από τις απαιτήσεις σε τομείς, εκτός της προσωπικής σου σφαίρας. Ξέρεις όμως ότι ο συναισθηματικός σου κόσμος μπορεί να είναι το προστατευτικό καταφύγιο που χρειάζεσαι. Γι’ αυτό μην αφήνεις την αγάπη ή το ρομαντισμό να συνεχίσει να βρίσκεται στην τελευταία θέση.

Ιχθύς

Το να νιώθεις λίγο ευάλωτη, είναι καλό για σένα και το ταίρι σου. Αν αισθάνεσαι συναισθηματικά εκτεθειμένη, αυτό σημαίνει πως έχεις γίνει πιο δεκτική σε κάτι που σχετίζεται με τα ερωτικά θέματα ή τη σχέση σου, που παλαιότερα απέφευγες ή αντιστεκόσουν. Αν κυριαρχεί κάποιος φόβος στην ερωτική σου ζωή, τότε με θάρρος μπορείς να τον αντιμετωπίσεις και να τον εξαφανίσεις σύντομα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments