Αθλητισμός

Αντετοκούνμπο: Συγχαρητήρια Μαρινάκη, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Αντετοκούνμπο: Συγχαρητήρια Μαρινάκη, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
Αντετοκούνμπο: Ο Πρωταθλητής NBA δέχεται έναν «βομβαρδισμό» συγχαρητηρίων από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε για πρώτη φορά πρωταθλητής στο ΝΒΑ, καθώς οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν των Φοίνιξ Σανς με 105-98 και με σκορ 4-2 πήραν το πρωτάθλημα. Ο Greak Freak έκανε το ματς της ζωής του και οδήγησε τα ελάφια στο πρώτο πρωτάθλημα ύστερα από 50 χρόνια.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ έγραψε ιστορία κι αποτελεί έναν μύθο της πορτοκαλί θεάς, καθώς αναδείχθηκε MVP των τελικών, καθώς και ο πρώτος παίκτης που συμπλήρωσε 50 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 τάπες σε τελικό NBA.

Αντετοκούνμπο: Συγχαρητήρια από τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Μετά την τεράστια επιτυχία του Γιάννη αλλά και του Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε συγχαρητήρια στους δυο έλληνες αθλητές για την πολύ μεγάλη επιτυχία τους στην κορυφαία Λίγκα του κόσμου.

Αντετοκούνμπο: Συγχαρητήρια από Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Τα συγχαρητήρια τους στον σπουδαίο μπασκεμπολίστα έδωσαν ελληνικές ομάδες μπάσκετ και ποδοσφαίρου «Συγχαρητήρια Γιάννη και Θανάση! Μας κάνατε όλους τους Έλληνες πολύ περήφανους κατακτώντας το πρώτο σας δαχτυλίδι στο ΝΒΑ» έγραψε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Μόνο περηφάνια για τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο που κατέκτησαν το πρώτο τους δαχτυλίδι στο ΝΒΑ! Πολλά συγχαρητήρια!» ανέφερε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με «τιτίβισμά» της έστειλε συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα σε Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο!

«Ένα παιδί που δεν σταμάτησε ποτέ να ονειρεύεται και κατέληξε να κατακτά την κορυφή του κόσμου. Τι διαδρομή. Απλά μια έμπνευση. Συγχαρητήρια Γιάννη Αντετοκούνμπο».

Η ανάρτηση του Δικεφάλου:

«Η οικογένεια της ΑΕΚ ΒC συγχαίρει τον ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ Γιάννη, αλλά και τον Θανάση Αντετοκούνμπο, για την κατάκτηση της κορυφής στο ΝΒΑ. Υπερήφανοι ως Έλληνες για τα σπουδαία» ανέφερε η ΚΑΕ.

Βασίλης Σπανούλης: «Συγχαρητήρια Γιαννάρα!»

Με ανάρτηση του στα social media ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού έστειλε το δικό του συγχαρητήριο μήνυμα για τον Γιάννη.

«Συγχαρητήρια Γιαννάρα! Η σκληρή δουλειά σου, η αφοσίωση σου, ο χαρακτήρας σου, η επιμονή και υπομονή που έδειξες όταν τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελες ανταμείφθηκαν με το πρωτάθλημα! Και εις ανώτερα!», έγραψε χαρακτηριστικά στους προσωπικούς του λογαριασμούς ο Βασίλης Σπανούλης.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή συνεχάρη τον Γιάννη

Η ΕΟΕ με ανάρτηση της στο twitter συνεχάρη τον «Greak Freak» και τονίζει ότι η επιτυχία του είναι μοναδική και προβάλλει την Ελλάδα.

«H Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θέλει να συγχαρεί τον καταπληκτικό Γιάννη Αντετοκούνμπο που αναδείχθηκε πρωταθλητής στο NBA. H επιτυχία του είναι μοναδική και προβάλλει την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο», γράφει χαρακτηριστικά στο τιτίβισμα της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments