Αθλητισμός

Αντετοκούνμπο: Ο πολυτιμότερος παίκτης των τελικών

Αντετοκούνμπο: Ο πολυτιμότερος παίκτης των τελικών
Αντετοκούνμπο: Ο Greak Freak αναδείχθηκε πανάξια, πανδίκαια ως ο πολυτιμότερος παίκτης των φετινών τελικών του ΝΒΑ, φτάνοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε για πρώτη φορά πρωταθλητής στο ΝΒΑ, καθώς οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν των Φοίνιξ Σανς με 105-98 και με σκορ 4-2 πήραν το πρωτάθλημα. Ο Greak Freak έκανε το ματς της ζωής του και οδήγησε τα ελάφια στο πρώτο πρωτάθλημα ύστερα από 50 χρόνια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν πραγματικά απίστευτος στο ματς. Ο ηγέτης των Μπακς τέλειωσε το ματς έχοντας 50 πόντους (16/25 σουτ, 17/19 βολές), 14 ριμπάουντ και 5 τάπες. Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι και κρίθηκε στην τελευταία περίοδο.

Αντετοκούνμπο: Ο πολυτιμότερος παίκτης των τελικών

Ο Έλληνας σούπερ σταρ πρόσθεσε μία ακόμα μοναδική διάκριση στο ενεργητικό του καθώς συνδύασε την κατάκτηση του τίτλου, με την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη των τελικών!

Συγκεκριμένα μέτρησε στη σειρά με τους Σανς 35,2 πόντους κατά μέσο όρο, 13,2 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1,8 ασίστ και 1,2 τάπες, σουτάροντας με 61% εντός παιδιάς!

Μάλιστα, ο Γιάννης έγραψε ιστορία και έγινε μύθος για κάθε νέο αθλητή που τον έχει σαν πρότυπο. Κατάφερε να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του NBA που πέτυχε 50 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 τάπες σε τελικό NBA.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments