Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Απόψε το πρώτο βήμα με Νέφτσι

Ολυμπιακός: Απόψε το πρώτο βήμα με Νέφτσι
Ολυμπιακός: Το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ θέλουν να κάνει οι ερυθρόλευκοι, που υποδέχονται τη Νέφτσι Μπακού.

Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε στις 22:00 το πρώτο του επίσημο ματς για τη σεζόν 2020-2021. Οι πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχονται τη Νέφτσι Μπακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρώτη αναμέτρηση του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League και θέλει να πάρει σκορ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς. Οι ερυθρόλευκοι έμαθαν και από ποιο ζευγάρι θα προκύψει η επόμενη αντίπαλός τους, αφού ξεπεράσουν το εμπόδιο της ομάδας του Αζερμπαϊτζαν. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, η οποία βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μούρα (Σλοβενία) – Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Ολυμπιακός θα είναι και η πρώτη ελληνική ομάδα μετά από 507 ημέρες, που θα δει τους φιλάθλους του, πίσω στο… σπίτι του, καθώς αναμένεται να δώσουν το «παρών» οι ερυθρόλευκοι οπαδοί στο Καραϊσκάκη.

Υπενθυμίζουμε ότι είναι το πρώτο ματς των δύο ομάδων, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη (28/7) στο Μπακού.

Συγκεκριμένα, την αποστολή απαρτίζουν οι: Τζολάκης, Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά, Κούντε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Τσούμιτς, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και Χασάν.

Η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από το Mega.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments