Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Στο στόχαστρο της ομάδας ο Τζιοβίνκο

ΠΑΟΚ: Στο στόχαστρο της ομάδας ο Τζιοβίνκο
ΠΑΟΚ: Οι μεταγραφές συνεχίζονται και ο δικέφαλος του Βορρά ετοιμάζεται να ταράξει τα νερά με ένα όνομα βόμβα.

Όνομα βόμβα βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ, μετά από την πρόταση του Λουτσέσκου. Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα ο δικέφαλος του Βορρά απέκτησε τον Κούρτιτς, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιο του με την ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την στήλη Πανδώρα του overfm.gr, ο ΠΑΟΚ θέλει τον Τζιοβίνκο, ο οποίος όμως δεν είναι ελεύθερος. Ο Τζιοβίνκο βρίσκεται στην Αλ Χιλάλ και έχει ακόμα συμβόλαιο με τους Σαουδάραβες. Αξίζει δε να σημειωθεί πως ο Λουτσέσκου βρισκόταν παλιά στην Αλ Χιλάλ, και πως ο Ιταλός αποτελεί προσωπική του επιλογή.

Το συμβόλαιο του Τζιοβίνκο

Ο Τζιοβίνκο δεν είναι ελεύθερος, έχει συμβόλαιο με τους Σαουδάραβες ως τις 31 Δεκεμβρίου του 2021. Δηλαδή από την 1η Ιουλίου έχει μπει στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του. Στην Αλ Χιλάλ θα ήθελαν να συνεχίσει, αλλά ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει από το Ριάντ, όπου πήγε στις 31 Ιανουαρίου του 2019, προερχόμενος από το MLS και το Τορόντο, όπου πέρασε μια τετραετία, μετά την μεταγραφή του από την Γιουβέντους.

Στα 34 του χρόνια πλέον ο Τζιοβίνκο θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη κι αυτή την στιγμή έχει δυο σοβαρές επίσημες προτάσεις στα χέρια του. Η μία είναι από τον πρώην προπονητή του για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και η άλλη από την πατρίδα του και την νεοφώτιστη στην Σεριε Α’, Βενέτσια. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο σύλλογος της Βενετίας έχει περίπου 60% πιθανότητες να κάνει δικό του τον Τζιοβίνκο έναντι 20% του ΠΑΟΚ (το υπόλοιπό 20% για να  ανανεώσει με την Αλ Χιλάλ).

Λουτσέσκου: «Φανταστικός παίκτης ο Τζιοβίνκο»

Σε συνέντευξη του ο προπονητής του ΠΑΟΚ μιλάει για τον Τζιοβίνκο, αλλά και για τον Ουάρντα. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι  «Δεν σκεφτόμαστε την προετοιμασία με το μυαλό μας στο παιχνίδι που έρχεται στις αρχές Αυγούστου, αλλά με το σκεπτικό πως είναι για όλη τη χρονιά. Φυσικά είναι σημαντικό να κερδίζουμε, μας κάνει καλό αλλά την επομένη του αγώνα ξεχνάμε αυτό το αποτέλεσμα. Είχαμε ένα παιχνίδι πολύ καλό, όσον αφορά την συνεισφορά των παικτών μας και την προσπάθειά τους να ελέγξουν το παιχνίδι.

Υπάρχουν φυσιολογικά κάποια λάθη, παρόλα αυτά έχουμε αρκετό χρόνο μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Αυτό που κρατάμε είναι η διάθεση των ποδοσφαιριστών και η προσπάθεια να προσαρμοστούν στη νοοτροπία που θέλουμε να τους περάσουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για το είδος των φιλικών παιχνιδιών που παίξαμε, αντιπάλους που δεν θα αντιμετωπίσουμε στην Ελλάδα και είχαν την διάθεση να παίξουν ψηλά».

Για τον Μπίσεσβαρ: «Βρίσκεται στα πλάνα μας, θα προπονηθεί από την πρώτη μέρα προπονήσεών μας στη Θεσσαλονίκη. Είμαι ευχαριστημένος από όλους τους παίκτες μου». Για τον Ουάρντα: «Του έχει παραχωρηθεί άδεια για να αντιμετωπίσει ένα προσωπικό του ζήτημα, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο».

Για τον Τζιοβίνκο: «Δεν θέλω να μπαίνω σε μεταγραφικές κουβέντες. Εχουμε μια καλή σχέση με τον Τζιοβίνκο, είναι ένας καταπληκτικός παίκτης, η ομάδα έχει μια στρατηγική και το γκρουπ μας δεν έχει κλείσει ακόμη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments