Lifestyle

Kanye West: Στίχος σε τραγούδι του ο Αντετοκούνμπο

Kanye West: Στίχος σε τραγούδι του ο Αντετοκούνμπο
Kanye West: Πηγή έμπνευσης του γνωστού τραγουδιστή και συνθέτη έγινε ο πρωταθλητής του ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πρωταθλητής του ΝΒΑ από τα ξημερώματα της Τετάρτης, και ήδη αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς καλλιτέχνες. Ένας από αυτούς είναι ο Kanye West, ο οποίος στο νέο του άλμπουμ έχει κάνει ειδική αναφορά στον σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

Πιο συγκεκριμένα, το κομμάτι με τίτλο «Junya», ο βραβευμένος με 22 Grammy καλλιτέχνης σε έναν στίχο αναφέρει: «Let me be honest, I run with the Bucks boy, lemme Giannis». Που σημαίνει: «Αφήστε με να είμαι ειλικρινής, είμαι με το αγόρι των Μπακς, Αφήστε με να είμαι ο Γιάννης». Το νέο άλμπουμ του Kanye West κυκλοφορεί σήμερα, 23 Ιουλίου και περιλαμβάνει το τραγούδι με την αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Kanye West

Σημειώνεται ότι ο Kanye West ήταν στο «Fiserv Forum» για τον έκτο τελικό του ΝΒΑ παρακολουθώντας από κοντά τον Greek Freak να οδηγεί τους Μπακς στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 50 χρόνια και να σημειώνει 50 πόντους.

«Like Giannis»: Το τραγούδι του Φράνσις Αντετοκούνμπο για τον αδελφό του

Τραγούδι αφιερωμένο στον αδελφό του κυκλοφόρησε χθες και ο Φράνσις Αντετοκούνμπο. Ο μεγαλύτερος αδελφός από τους πέντε Αντετοκούνμπο έγραψε το τραγούδι «Like Giannis», αφιερωμένο στον Greek Freak και την πορεία του.

Ο Ofili, όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα, μίλησε στο OPEN για το πως εμπνεύστηκε το καινούργιο του τραγούδι:

«Αυτό που είναι σημαντικό είναι η διαδρομή του Γιάννη προς την κορυφή. Τα έδωσε όλα. Έκανε πολλές θυσίες. Αυτό είναι το είδος της επιτυχίας που ήθελε κι αυτό περιγράφω στο ρεφρέν», λέει ο μεγάλος αδελφός, Φράνσις Αντετοκούνμπο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments