Διεθνή

Ερντογάν: Αναγκαστική προσγείωση για το ελικόπτερο που τον μετέφερε

Ερντογάν: Αναγκαστική προσγείωση για το ελικόπτερο που τον μετέφερε
Ερντογάν: «Ο άσχημος καιρός δεν μας επέτρεψε να προσγειωθούμε στο Μαντενλί και στο Μπουγιούκιοι» είπε ο Ερντογάν.

Το ελικόπτερο που μετέφερε τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, από τον Άρτβιν, έκανε αναγκαστική προσγείωση στο λιμάνι της Ριζούντας λόγω των ισχυρών βροχών. Ο Ερντογάν και η συνοδεία συνέχισαν έπειτα οδικώς προς την Τραπεζούντα. Την ίδια ώρα, ένα βίντεο, γεννά ερωτηματικά την υγεία του.

Ερντογάν: Αναγκαστική προσγείωση για το ελικόπτερο που τον μετέφερε

Ο Τούρκος πρόεδρος κάλεσε στο τηλέφωνο τον επικεφαλής του κυβερνώντος κόμματος και βουλευτή Ριζούντας, Μουχάμεντ Αβτζί, προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες που τον περίμεναν στην περιοχή Μπουγιούκιοι ότι ακυρώνεται η συγκέντρωση. Ερντογάν

«Ο άσχημος καιρός δεν μας επέτρεψε να προσγειωθούμε στο Μαντενλί και στο Μπουγιούκιοι. Στην πραγματικότητα, δεν μας επέτρεψε να πάμε στην Τραπεζούντα. Τώρα έχουμε προσγειωθεί στο κέντρο της Ριζούντας. Από εδώ θα πάμε στην Τραπεζούντα οδικώς κι από εκεί θα συνεχίσουμε. Στέλνω τους χαιρετισμούς και την αγάπη μου», είπε. Ο Ερντογάν έφυγε έπειτα από την Τραπεζούντα με αεροπλάνο.

Ερντογάν: Ερωτηματικά για την υγεία του

Τις τελευταίες ημέρες ένα βίντεο έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση στη γειτονική χώρα αφού παρουσιάζει τον 67χρονο πρόεδρο να είναι ή πολύ κουρασμένος ή να ταλαιπωρείται από κάποιο πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να κρατήσει ανοιχτά τα μάτια του. Το βίντεο του γνωστού πρακτορείου ειδήσεων «Αναντολού» έχει κάνει θραύση στα social media, ενώ προκάλεσε την έντονη αντίδραση στελέχους του φιλοκυβερνητικού σάιτ «ΧαμπέρΤουρκ».

Ο αρθρογράφος της προαναφερθείσας φιλοκυβερνητικής ιστοσελίδας Φατίχ Αλταϊλί επέκρινε το «Αναντολού» που δεν φρόντισε να κάνει μοντάζ στο βίντεο έτσι ώστε να μη φαίνεται η αδυναμία του Ερντογάν. Ο Αλταϊλί συγκεκριμένα σημείωσε: «Η μετάδοση αυτών των εικόνων είναι πραγματικά ρεζίλι. Θα καταλάβαινα αν ήταν ζωντανή μετάδοση. Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Αλλά γυρίστηκε και μετά μονταρίστηκε. Το να δείχνεται μία τέτοια κατάσταση σε ένα βίντεο είναι πολύ, πολύ κακό. Αυτό δείχνει σαφώς ότι κάποιος πολύ κοντά στον πρόεδρο προσπαθεί να τον φέρει σε δύσκολη κατάσταση, προσπαθώντας να τον κάνει να φαίνεται αδύναμος. Αυτό είναι απαράδεκτο. Νομίζω ότι είναι ζήτημα εθνικής ασφάλειας».

Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν ερωτηματικά για την υγεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Κατά καιρούς, γράφεται ή ακούγεται ότι ο Τούρκος πρόεδρος έχει σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά το περιβάλλον του συνεχώς διαψεύδει κάθε τέτοια φημολογία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments