Θέσεις Εργασίας

Πυροσβεστική: 150 νέες θέσεις εργασίας – Ποιοι και πως συμμετέχουν

Πυροσβεστική: 150 νέες θέσεις εργασίας – Ποιοι και πως συμμετέχουν
Πυροσβεστική: Την πρόσληψη 150 ιδιωτών στη Σχολή Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών - Στελεχών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, προωθεί το Πυροσβεστικό Σώμα. Μέσω του διαγωνισμού επιλέγεται προσωπικό Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Την πρόσληψη 150 ιδιωτών στη Σχολή Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών – Στελεχών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, προωθεί το Πυροσβεστικό Σώμα. Μέσω του διαγωνισμού επιλέγεται προσωπικό Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Πως κατανέμονται οι θέσεις

  • Πληροφορικής και Επικοινωνιών
  • Μηχανικών (14 πολιτικοί μηχανικοί,15 ηλεκτρολόγοι μηχανικοί και 14 μηχανολόγοι μηχανικοί) 43 θέσεις
  • Μετεωρολογίας
  • Νομικής
  • Οικονομικών

Υποψήφιοι που έχουν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις της παρούσας προκήρυξης και δεν εμπίπτουν στα κωλύματα του ιδίου, εκτυπώνουν στις δύο όψεις ενός φύλλου διαστάσεων Α4 (μπρος/πίσω) από την ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος, www.fireservice.gr αίτηση-υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής στο διαγωνισμό, συμπληρώνουν αυτή και την υποβάλλουν στις ημερομηνίες από τη Δευτέρα 23/08/2021 και από ώρα 08:00΄ έως και την Τρίτη 07/09/2021, έως ώρα 14:00΄, συμπεριλαμβανομένου του Σαββατοκύριακου. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα είναι δυνατή η υποβολή της παραπάνω αίτησης υπεύθυνης δήλωσης.

Διαγωνιστικές διαδικασίες

Οι υποψήφιοι υποβάλλονται σε:

  • i. υγειονομικές και ψυχοτεχνικές δοκιμασίες (TESTS),
  • ii. γραπτές εξετάσεις και
  • iii. ατομική συνέντευξη, εφαρμοζόμενων αναλόγως των ισχυόντων για πρόσληψη στο Πυροσβεστικό Σώμα. 2. Ο ακριβής τόπος, χρόνος και το πρόγραμμα διενέργειας των ανωτέρω διαδικασιών θα καθοριστεί με απόφαση του Διοικητή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος www.fireservice.gr. 3. Η ενημέρωση των υποψηφίων για τα ανωτέρω γίνεται αποκλειστικά με δική τους ευθύνη. 4. Οι διαδικασίες αυτές είναι υποχρεωτικές για όλους τους υποψηφίους, περατώνονται από τις αρμόδιες Επιτροπές του Πυροσβεστικού Σώματος, δεσμευτικά, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα εκδοθεί και θα διενεργηθούν σε αντίστοιχα και κατάλληλα εξεταστικά κέντρα. 5. Οι υποψήφιοι ενημερώνονται από την Επιτροπή Παραλαβής Δικαιολογητικών για την προαναφερόμενη διαδικασία, καθώς και για την ευθύνη τους να λαμβάνουν γνώση των ανακοινώσεων του Πυροσβεστικού Σώματος που αναρτώνται στην ιστοσελίδα www.fireservice.gr σχετικά με τα διαγωνιστικά προγράμματα. 6. Οι υποψήφιοι που κρίνονται μη ικανοί σε οποιοδήποτε στάδιο αποκλείονται των λοιπών διαγωνιστικών διαδικασιών. Για αυτούς το αποτέλεσμα της εξέτασης ανακοινώνεται με τοιχοκόλληση σχετικού πίνακα στο εξεταστικό κέντρο που κρίθηκαν μη ικανοί. Ο πίνακας που τοιχοκολλάται στο εξεταστικό κέντρο, δεν περιλαμβάνει τα ονοματεπώνυμα των μη ικανών υποψηφίων, αλλά τους αριθμούς αίτησης αυτών, στον τρέχοντα διαγωνισμό. 7. Οι Επιτροπές αποφαίνονται σε πρώτο και τελευταίο βαθμό. Για τους κρινόμενους μη ικανούς δεν προβλέπεται επανεξέταση για κανένα λόγο.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments