Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Νέφτσι 1-0: Κόντρα στην ατυχία

Ολυμπιακός – Νέφτσι 1-0: Κόντρα στην ατυχία
Ολυμπιακός - Νέφτσι 1-0: Με τόσες απουσίες, έβγαλε φάσεις και έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης, ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 1-0 κόντρα στους Αζέρους.

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League, καθώς κέρδισε με 1-0 τη Νέφτσι Μπακου, που αποδείχθηκε σκληροτράχηλος αντίπαλος και δύσκαμπτο εμπόδιο. Οι ερυθρόλευκοι για πολλοστή φορά στάθηκαν άτυχοι και αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες και με νεαρούς παίκτες από τη δεύτερη ομάδα.

Οι απουσίες

Πέραν των γνωστών απουσιών του Φορτούνη και του Τικίνιο, ο Πέδρο Μαρτίνς είδε να βγαίνουν εκτός αποστολής οι Ελ Αραμπί, Παπασταθόπουλος και Εμβιλά. Ο πρώτος βγήκε θετικός σε τεστ για τον κορωνοϊό, ο δεύτερος είχε έρθει σε επαφή μαζί του και ο τρίτος τραυματίστηκε.

Καμαρά: Το γκολ – ποίημα και η αποβολή

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου τραυματίστηκε ο Μπουχαλάκης, ενώ στο 44′ αποβλήθηκε ο Μαντία Καμαρά με απευθείας κόκκινη κάρτα. Νωρίτερα όμως ο χαφ από τη Γουινέα είχε ανοίξει το σκορ με ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ.  Στο 29′ ο Καμαρά με σουτ από μακρινή απόσταση και πολύ δύσκολη θέση έπιασε ένα σουτ – φωτοβολίδα και κρέμασε τον Μαμάντοβ.

Με δέκα παίκτες και η Νέφτσι, άλλαξαν πάλι οι ισορροπίες

Η Νέφτσι έμεινε επίσης με δέκα παίκτες στο 63ο λεπτό του παιχνιδιού. Ο Τσέλικ προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα σηκώνοντας το πόδι του, ωστόσο χτύπησε στο πρόσωπο τον Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος ερχόταν με φόρα. Η κόκκινη αυτή έφερε την ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο, όμως πάλι οι ερυθρόλευκοι ήταν προσεκτικοί. Άφηναν την μπάλα στους Αζέρους και προσπαθούσαν να τρέξουν στην κόντρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μάρκοβιτς (78’ Βρουσάι), Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης (18’ λ.τ. Βαλμπουενά), Καμαρά, Κούντε (69’ Σουρλής), Ραντζέλοβιτς (46’ Σισέ), Χασάν (79’ Κιμπού Καμαρά), Μασούρας

ΝΕΦΤΣΙ: Μαμάντοβ, Λαβάλ, Μπότζι, Στάνκοβιτς, Τσελίκ, Χαραμίζ, Μαχμούντοβ (90΄Μπασκέ), Μπουγκρίν (86΄Μπολούντοφ), Μαμαντού, Αλασκάροφ (λ.τ 45΄Αμπάσοφ), Μέζα Κολί (86΄Νατσανοφ).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments