Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [27/07/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [27/07/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό επιφυλάσσει εκπλήξεις στα ζώδια και τις σχέσεις τους.

Κριός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει το προβάδισμα στον ερωτικό τομέα. Εάν τυχαίνει να βρίσκεστε σε ανταγωνισμό με κάποιον/α άλλον/η για την καρδιά ενός συγκεκριμένου ατόμου, τότε να είστε σίγουροι ότι με λίγη προετοιμασία θα επικρατήσετε. Αυτό δεν αφορά τόσο τη φυσική έλξη ανάμεσά σας, όσο την ικανότητα σας στην επικοινωνία.

Ταύρος

Η αγάπη και η γνώση συμβαδίζουν υπό την επήρεια του τρέχοντος πλανητικού σκηνικού. Αν είστε αποφασισμένοι να εντυπωσιάσετε κάποιον/α, θα πρέπει να βρείτε τρόπο να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να κάνετε μεγάλα σχέδια και να μπορείτε να μιλήσετε για ορισμένα ζητήματα με ένα ύφος εξειδικευμένης γνώσης. Το άτομο αυτό θα χαρεί πολύ με τις συζητήσεις που θα κάνει μαζί σας.

Δίδυμος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι αν βγείτε έξω και πάρετε μέρος σε συζητήσεις, σε ομαδικές δραστηριότητες ή σε οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό γεγονός θα μπορέσετε να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Αυτό δεν θα συμβεί μόνο επειδή μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α ξεχωριστό/ή αλλά και επειδή όταν συμμετέχετε ενεργά σε κάτι και διευρύνετε τους ορίζοντές σας γίνεστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Καρκίνος

Μία αλλαγή στις πεποιθήσεις σας μπορεί να είναι αυτό που απαιτείται για να έρθει στη ζωή σας το άτομο των ονείρων σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι ο τρόπος με τον οποίο βλέπετε τις σχέσεις σας μπορεί να προκαλούσε καθυστερήσεις και εμπόδια. Επανεξετάζοντας τις απόψεις και τα κίνητρά σας, θα απελευθερωθείτε από αγκυλώσεις και θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μία πιο εποικοδομητική σχέση.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι είστε κάπως διχασμένοι σε σχέση με τα συναισθήματά σας. Μπορεί να αισθάνεστε πολύ θερμοί απέναντι σε ένα συγκεκριμένο άτομο, αλλά παρόλα αυτά δεν είστε σίγουροι για το αν μπορείτε να τον/την εμπιστευτείτε πλήρως. Ο λόγος είναι ότι δεν σας φαίνεται τόσο αποφασισμένος/η να δεσμευτεί. Θα πρέπει να ακούσετε το ένστικτο σας και να ενεργήσετε ανάλογα.

Παρθένος

Δεν είστε σίγουροι για το αν θα πρέπει να εμπιστευτείτε τα συναισθήματά σας σχετικά με ένα συγκεκριμένο άτομο. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι η κατάσταση φαίνεται να αλλάζει από στιγμή σε στιγμή, αφήνοντας σας ακόμη πιο μπερδεμένους. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να του/της πείτε πόσο δύσκολη βρίσκετε την κατάσταση και να ζητήσετε τη βοήθεια του/της για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα.

Ζυγός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να παρακολουθήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών, που θα σας προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες στο μέλλον. Πέρα από αυτό, θα σας επιτρέψει να γνωρίσετε άτομα που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο με εσάς και έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα. Σύντομα θα συναντήσετε κάποιον/α, που θα θέλει να μοιραστεί αυτή την περιπέτεια μαζί σας.

Σκορπιός

Τα ετερώνυμα έλκονται και αυτό μπορεί να συμβαίνει σήμερα. Εάν βγείτε έξω απόψε, σε κάποιο πάρτι ή σε κάποιου άλλου είδους κοινωνική περίσταση, είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε κάποιον/α με τον/την οποίο/α θα αισθανθείτε μια αμοιβαία έλξη. Αυτό το άτομο σας κάνει να αισθάνεστε ότι είστε πολύ ίδιοι και πολύ διαφορετικοί ταυτόχρονα. Μην το αναλύετε πολύ. Απλά απολαύστε το!

Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να γίνετε πιο τολμηροί στην ερωτική σας ζωή. Υπάρχουν στιγμές που θα ωφελούσε να μην κολλάτε σε ένα συγκεκριμένο τύπο ανθρώπων αλλά να προσπαθείτε να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας και να γνωρίζετε καινούργια άτομα με τα οποία παλαιότερα δεν θα σκεφτόσασταν ποτέ να κάνετε παρέα. Πού ξέρετε; Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α ιδιαίτερα συναρπαστικό/ή.

Αιγόκερως

Η γνώση μπορεί να είναι το κλειδί για την ερωτική σας ζωή. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι κατά την διάρκεια ενός μαθήματος, που έχει σκοπό να σας μυήσει στα μυστήρια ορισμένων νέων πνευματικών πρακτικών, μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο που έχει όλες τις ιδιότητες που ψάχνετε. Η σχέση σας θα μπορούσε να εξελιχθεί όμορφα, αρκεί να θέλετε και οι δύο να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον να φτάσει στο έπακρο των δυνατοτήτων του.

Υδροχόος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να προσκαλέσετε μερικούς ανθρώπους για μια βραδιά συζήτησης επί παντός επιστητού. Θα μπορέσετε να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας. Ενδεχομένως, να έρθετε σε κόντρα με ένα συγκεκριμένο άτομο, που ωστόσο θα βρείτε πολύ ελκυστικό και θα θέλετε να συνεχίσετε τη συζήτηση μαζί του.

Ιχθύς

Παρόλο που υπάρχει ένα στοιχείο πάθους στην ατμόσφαιρα, μπορεί να χρειαστεί προσπάθεια για να πραγματωθεί. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι εάν ενδιαφέρεστε να πλησιάσετε ένα συγκεκριμένο άτομο, ίσως χρειαστεί να τον/την αποπλανήσετε με τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας. Μόλις όμως καταφέρετε να κεντρίσετε την προσοχή του/της, δεν θα μπορεί να πάρει τα μάτια του/της από πάνω σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments