Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [28/07/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [28/07/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό για τα δώδεκα ζώδια δίνει ώθηση σε μερικά την ώρα που για άλλα δεν υπάρχουν τόσο θετικά μηνύματα.

Κριός

Η αγάπη για σας είναι μία περιπέτεια και μία πόρτα γεμάτη υποσχέσεις. Αν θέλετε να βάλετε λίγο περισσότερο ρομαντισμό στη ζωή σας σήμερα, τότε θα πρέπει να γίνετε λίγο πιο τολμηροί. Μην ντρέπεστε να επιδείξετε τα επιτεύγματα σας και να μιλήσετε για τα ταλέντα σας. Αυτό είναι που θα σας βοηθήσει να μπείτε σε ένα νέο κόσμο και ίσως να γνωρίσετε έναν/μία καινούργιο/α σύντροφο.

Ταύρος

Κατά βάθος είστε παραδοσιακοί. Λαμβάνοντας υπόψιν αυτό και τις πεποιθήσεις σας σχετικά με την αφοσίωση, θα λέγαμε ότι έχετε κάποιες ασυνήθιστες αξίες, που θα έρθουν στην επιφάνεια σήμερα. Σε ορισμένες καταστάσεις ενδεχομένως να ενεργήσετε πιο αυθόρμητα από ότι συνηθίζετε. Είστε πιο ανοιχτοί και ευπροσάρμοστοι σε καταστάσεις, από τις οποίες υπό κανονικές συνθήκες θα κρατάτε μία απόσταση. Μία έκπληξη έρχεται προς το μέρος σας.

Δίδυμος

Η ζωή μπορεί να γίνει πολύ διασκεδαστική, ιδιαίτερα μέρες σαν τη σημερινή, όπου νέες σχέσεις έρχονται στη ζωή σας. Εάν έχετε ήδη μία μόνιμη σχέση, τότε να είστε προετοιμασμένοι για εντάσεις και μία απόσταση μεταξύ σας. Στην πραγματικότητα αυτό θα σας φέρει πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας. Όσο παράδοξο και αν ακούγεται, χρειάζεστε λίγο χώρο για να εκτιμήσετε περισσότερο ο ένας τον άλλον.

Καρκίνος

Σήμερα θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να χάσετε να και να κερδίσετε κάτι ή κάποιον/α πολύ γρήγορα. Υπάρχει ένα στοιχείο έκπληξης στη σημερινή μέρα που θα μπορούσε να φέρει μία νέα αρχή. Ίσως εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας καταφέρετε να εκτιμήσετε ο ένας τον άλλον με πιο ειλικρινή τρόπο. Εάν προκύψει μία σύγκρουση να είστε βέβαιοι ότι η συμφιλίωση σας αργότερα θα σας μείνει αξέχαστη.

Λέων

Τα πάντα μπορούν να συμβούν υπό την επήρεια του τρέχοντος πλανητικού σκηνικού. Αν πιστεύατε ότι η σημερινή θα είναι μία συνηθισμένη μέρα, θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Μπαίνετε σε μία περίοδο νέων ξεκινημάτων, που δεν θα είναι ήρεμη και χαλαρή αλλά γεμάτη ένταση. Κάποιος/α που μέχρι τώρα βλέπατε σαν φίλο/η γίνεται κάτι πολύ περισσότερο πολύ γρήγορα. Θα είναι μία πολύ μεγάλη αλλά ευχάριστη έκπληξη για εσάς.

Παρθένος

Σήμερα μπορεί να βιώσετε μια έκπληξη ενώ βρίσκεστε σε μία κοινωνική περίσταση ή σε μια συγκέντρωση. Αισθάνεστε την ανάγκη να απαλλαγείτε από τους συνηθισμένους σας περιορισμούς και αγκυλώσεις και να τραβήξετε πάνω σας την προσοχή. Είτε είστε ήδη σε σχέση είτε όχι, θα νιώσετε αμοιβαία έλξη με κάποιο συγκεκριμένο άτομο.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη ανάμεικτες αλλά και πολλά υποσχόμενες επιρροές. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι ενώ τα πράγματα σε ορισμένες περιοχές της ζωής σας είναι κάπως μπερδεμένα τώρα, διαπρέπετε σε έναν συγκεκριμένο τομέα. Συζητήστε τις ιδέες σας και μοιραστείτε τα ενδιαφέροντά σας, αν θέλετε να αναπτύξετε έναν ισχυρό δεσμό με κάποιο συγκεκριμένο άτομο.

Σκορπιός

Υπάρχουν στιγμές για να βάλετε ένα τέλος και στιγμές για να ξεκινήσετε κάτι νέο. Σήμερα ένα τέλος μπορεί να είναι ο καταλύτης για μια νέα αρχή. Μπορεί να πρόκειται για μια αρκετά έντονη γνωριμία, η οποία θα ξεκινήσει πλατωνικά αλλά στη συνέχεια θα γίνει κάτι παραπάνω. Με αυτό το άτομο αισθάνεστε σαν να γνωριζόσαστε από παλιά, αν και μόλις συναντηθήκατε.

Τοξότης

Η υπέροχη προσωπικότητά σας προσελκύει όλα τα βλέμματα σήμερα. Όπως και αν είστε ντυμένοι, έχετε μια χάρη και γοητεία που τραβάει τους ανθρώπους σαν μαγνήτης. Εάν έχετε ήδη μόνιμη σχέση, να περιμένετε μια έκπληξη σήμερα. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε και να διεκδικήσετε τον χώρο σας. Θα ανακαλύψετε ότι απολαμβάνετε πραγματικά να περνάτε χρόνο με τον εαυτό σας. Κάντε κάτι που αγαπάτε.

Αιγόκερως

Εάν είστε αδέσμευτοι, μια νέα σχέση μπορεί να έρθει με τον πιο αναπάντεχο και μυστηριώδη τρόπο σήμερα. Μπορεί να βρεθείτε πολύ κοντά σε κάποιον/α κατά την διάρκεια μιας συγκέντρωσης με θρησκευτικό προσανατολισμό ή κατά την διάρκεια της επίσκεψης σε κάποιον φίλο. Αυτή θα είναι η αρχή μιας μοναδικής περιόδου στη ζωή σας. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να κάνετε την αρχή, αλλά τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ γρήγορα.

Υδροχόος

Συνήθως ακολουθείτε μια χαλαρή προσέγγιση στον έρωτα. Απολαμβάνετε την διαδικασία της γνωριμίας με ένα καινούργιο άτομο. Ωστόσο, σήμερα ορισμένα πράγματα γίνονται αστραπιαία, και απλά δεν μπορούν να γίνουν διαφορετικά, είτε είστε έτοιμοι για αυτά είτε όχι. Θα πρέπει απλώς να ζείτε τη στιγμή και να χαμογελάσετε γλυκά στον έρωτα που θα σας χτυπήσει την πόρτα.

Ιχθύς

Γενικά, σας αρέσει να πηγαίνετε με χαλαρούς ρυθμούς στις σχέσεις σας και να αφήνετε χώρο στο πάθος για να αναπτυχθεί. Ωστόσο, σήμερα, θα πιαστείτε εξ απήνης και δεν θα έχετε τον απαραίτητο χρόνο για να προετοιμαστείτε. Η συνηθισμένη σας ικανότητα να ελέγχετε την κατάσταση δεν θα είναι παρούσα. Θα πρέπει απλώς να ενεργήσετε αυθόρμητα. Ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων και δεν θα το μετανιώσετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments