Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [29/07/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [29/07/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει αναστάτωση στον συναισθηματικό τομέα όλων των ζωδίων.

Κριός

Μπορείτε να χαζολογάτε όλη μέρα ή μπορείτε να κάνετε μία βόλτα στη φύση, να βρείτε ένα σκιερό μέρος και να κάτσετε να σκεφτείτε ακριβώς τι θέλετε να κάνετε στη συνέχεια. Η σκέψη και η περισυλλογή είναι οι καλύτερες επιλογές και ειλικρινά μπορεί ήδη να έχετε πάρει την απόφασή σας. Απλά, ίσως χρειάζεστε λίγο περισσότερο χρόνο για να ξεκαθαρίσετε κάποιες λεπτομέρειες.

Ταύρος

Κάποιες μέρες στην σχέση σας είναι πιο δύσκολες από κάποιες άλλες, όπως ξέρετε καλύτερα από τον καθένα. Ωστόσο, ο καλύτερος τρόπος για να τις αντιμετωπίσετε δεν είναι να αποτραβιέστε. Μην κρατάτε μια αδιάφορη στάση, όσο εύκολο και αν σας φαίνεται. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να κρατήσετε ανοιχτά τα κανάλια της επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας και τα πράγματα θα φτιάξουν πολύ γρήγορα.

Δίδυμος

Είστε πολύ καλοί στο να ξεκαθαρίζετε τα πράγματα. Αντιμετωπίζετε πρόβλημα μόνο όταν η συναισθηματική κατάσταση γίνεται πολύ έντονη. Ωστόσο, σήμερα, θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε καθαρά χωρίς την απειλή δακρύων ή συναισθηματικών ξεσπασμάτων. Τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας έχετε να πείτε κάποιες αλήθειες ο ένας στον άλλον και στη συνέχεια να αποδεχτείτε κάποια πράγματα. Δοκιμάστε το. Δεν θα το μετανιώσετε.

Καρκίνος

Εκεί που πιστεύατε ότι όλα πήγαιναν καλά και πετάγατε στα σύννεφα, ξαφνικά προσγειώνεστε απότομα στη γη. Μέρες σαν τη σημερινή είναι αναπόφευκτες. Είναι σαν συναισθηματικό τρενάκι του τρόμου αλλά δεν χρειάζεται να τα παίρνετε όλα τόσο σοβαρά. Απλά μην κάνετε την κατάσταση χειρότερη προσπαθώντας να την πολεμήσετε. Πηγαίνετε με τη ροή της μέρας και προσπαθήστε να μείνετε χαλαροί.

Λέων

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει μία αίσθηση σοβαρότητας στην ερωτική σας ζωή. Το πιθανότερο είναι ότι τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις, που δεν μπορείτε πλέον να αναβάλλετε. Ίσως σκέφτεστε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Η σημερινή είναι μία καλή μέρα για να επικεντρωθείτε σε αυτό που έχετε μεταξύ σας ή για να βάλετε κάποιους κανόνες.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να αισθάνεστε, ότι δεν μπορείτε να αναβάλλετε πλέον να πάρετε μία απόφαση στον ερωτικό τομέα. Πρόκειται για κάτι που σκέφτεστε εδώ και αρκετό καιρό και τα γεγονότα που συνέβησαν τον τελευταίο χρόνο συνέβαλαν στην απόφαση σας. Το μόνο που μένει να κάνετε τώρα, είναι να την ανακοινώσετε στο άλλο σας μισό.

Ζυγός

Ξέρετε ότι κάτι μεγάλο πρόκειται να συμβεί στο προσεχές διάστημα. Δεν είστε σίγουροι ποιος/α θα είναι αυτός/αυτή που θα αναστατώσει τη ζωή σας αλλά αν κοιτάξετε λίγο πιο προσεκτικά θα δείτε ότι όλα τα σημάδια είναι εκεί. Μπορεί, ωστόσο, να βρεθείτε προ μιας μεγάλης έκπληξης, που δεν είχατε προβλέψει και αυτό είναι τα έντονα συναισθήματα που θα νιώσετε ακαριαία για αυτό το άτομο.

Σκορπιός

Εκεί που πιστεύατε ότι ήταν πλέον ασφαλές να αφεθείτε και να χαλαρώσετε στη σχέση σας, ξυπνάτε σήμερα και βρίσκετε ότι κάτι έχει αλλάξει που δεν μπορεί να προσδιορίσετε. Υπάρχει μία νέα διάθεση, μια αίσθηση, αλλά δεν ξέρετε για τι πρόκειται. Είναι πρόβλημα ή είναι κάτι καλό; Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

Τοξότης

Όλα πήγαιναν καλά στην ερωτική σας όταν ξαφνικά φαίνεται να προκύπτει από το πουθενά ένα εμπόδιο στη σχέση σας. Μην απελπίζεστε. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα για να το συζητήσετε με το άλλο σας μισό και να προσπαθήσετε να βρείτε τρόπο να το παρακάμψετε. Μην φοβάστε να αντιμετωπίσετε δύσκολα θέματα Αυτό είναι που θα κάνει τη σχέση σας πιο δυνατή.

Αιγόκερως

Είστε γενικά πολύ υπεύθυνα άτομα. Σήμερα η ευθύνη σας είναι ο ίδιος σας ο εαυτός. Θα πρέπει να βρείτε τρόπους να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας και να κάνετε μερικές σοφές επιλογές. Κάτι που συνέβη πρόσφατα μπορεί να σας έριξε την αυτοεκτίμηση, αλλά τώρα θα πρέπει να ξεκινήσετε τη διαδικασία της ανάκαμψης. Αξίζετε πολλά.

Υδροχόος

Υπάρχει μία αίσθηση ικανοποίησης στη σημερινή μέρα, παρόλο που μπορεί να περνάτε μία δύσκολη περίοδο στη σχέση σας. Ξέρετε ακριβώς πώς να διορθώσετε τα πράγματα. Η έμφυτη αίσθηση δικαιοσύνης σας σας βοηθά να διατηρήσετε τις ισορροπίες και η ικανότητα σας να εξομαλύνετε τις δυσκολίες σας φέρνει πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας. Τώρα θα πρέπει απλά να τολμήσετε να προσεγγίσετε το θέμα.

Ιχθύς

Μέρες σαν τη σημερινή, αισθάνεστε ότι βρίσκεστε μπροστά σε ένα δίλημμα. Ξέρετε ότι υπάρχει κάτι που βαραίνει το μυαλό και την καρδιά σας, αλλά δεν σας αρέσει καθόλου να φαίνεστε ευάλωτοι. Στην πραγματικότητα δεν θέλετε με τίποτα να παραδεχτείτε ότι έχετε πρόβλημα. Αυτή η στάση θα σας φέρει περισσότερα προβλήματα. Σφίξτε τα δόντια και αντιμετωπίστε το. Θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα μετά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments