Τεχνολογία

Google: Ετοιμάζει εργαλείο Switch to Android για να κλέψει χρήστες του iOS

Google: Ετοιμάζει εργαλείο Switch to Android για να κλέψει χρήστες του iOS
Google: Ετοιμάζει παρόμοια εφαρμογή με το Move to iOS για Android.

Η Google φαίνεται ότι σχεδιάζει μία νέα εφαρμογή, την Switch to Android για το App Store της Apple, όπως η Apple έχει την αντίστοιχη εφαρμογή Move to iOS για Android.

Πως θα λειτουργεί η εφαρμογή

Επί του παρόντος, όπως αναφέρει το 9to5Google, για να μεταφέρεις τα δεδομένα από μία συσκευή iOS σε μία Android πρέπει να δημιουργήσεις αντίγραφα ασφαλείας των επαφών, των σημειώσεων στο ημερολόγιο αλλά και των φωτογραφιών στο Drive. Επομένως, όταν αυτός ο λογαριασμός Google προστίθεται σε μια νέα συσκευή Android, έχεις ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα αντίγραφα ασφαλείας του περιεχομένου του μέσω των αντίστοιχων εφαρμογών. Google

Σύμφωνα με τις νέες γραμμές κώδικα που βρέθηκαν στην έκδοση 1.0.382048734 του Data Restore Tool γίνονται αναφορές σε μια εφαρμογή της Google που ονομάζεται Switch to Android για iOS και αναφέρονται τα εξής:

  • Step 1: Get the Switch to Android app from the App Store.
  • Step 2: Go to your Wi-Fi settings
  • Step 3: Connect to network ^1 and enter password ^2

Παράλληλα, η συγκεκριμένη εφαρμογή θα επιτρέπει επίσης τη μεταφορά εφαρμογών, καθώς αναφέρεται ότι:

«Για να μεταφέρετε εφαρμογές, μηνύματα SMS και επαφές, εισάγετε τον εφεδρικό κωδικό του iTunes». Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί πώς η Google θα μεταφέρει εφαρμογές από iOS σε Android μια νέα συσκευή.

Νέα δυνατότητα για διαγραφή ιστορικού

Η εταιρεία προσθέτει μια νέα δυνατότητα για τους κατόχους του iPhone, καθώς θα μπορούν να διαγράψουν από το ιστορικό τις αναζητήσεις που πραγματοποίησαν στην εφαρμογή Google Search τα τελευταία 15 λεπτά. Η Google ανακοίνωσε ότι η δυνατότητα είναι διαθέσιμη για iOS ενώ όσοι διαθέτουν συσκευή Android θα λάβουν τη δυνατότητα εντός του έτους. Google

Εάν επιθυμείτε την διαγραφή των τελευταίων 15 λεπτών των αναζητήσεών σας, ανοίξτε την εφαρμογή Google για iOS, πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας πάνω δεξιά στην οθόνη και επιλέξτε το «Delete last 15 min».

Παράλληλα, η Google έχει ανακοινώσει ορισμένες νέες δυνατότητες για την προστασία του ιστορικού αναζήτησης που είναι συνδεδεμένο με τον Google λογαριασμό σας. Εάν έχετε ενεργοποιήσει τον έλεγχο αυτόματης διαγραφής, μπορείτε να κάνετε την Google να διαγράφει συνεχώς το ιστορικό αναζήτησης σας μαζί με άλλα ιστορικά του ιστού και εφαρμογών μετά από 3 μήνες, 18 μήνες ή 36 μήνες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments