Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τρία νέα κρούσματα στην ελληνική αποστολή – Χωρίς εκπροσώπηση στη συγχρονισμένη κολύμβηση

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τρία νέα κρούσματα στην ελληνική αποστολή – Χωρίς εκπροσώπηση στη συγχρονισμένη κολύμβηση
Ολυμπιακοί Αγώνες: Νέα ατυχία για την Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης. Δυστυχώς, η χώρα μας θα μείνει δίχως εκπροσώπηση στην διοργάνωση.

Τρία νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ως αποτέλεσμα, μετά από αυτή την εξέλιξη, δεν θα υπάρχει εκπροσώπηση της Ελλάδας στο ομαδικό της συγχρονισμένης κολύμβησης. Υπενθυμίζουμε πως μόλις χθες, άλλο ένα κρούσμα είχε σημειωθεί στην Εθνική μας ομάδα.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αναλυτικά οι τελευταίες εξελίξεις στην Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν τρία νέα κρούσματα κοροναϊού την ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, μετά από τον έλεγχο που έγινε. Οι τρεις αθλήτριες θα αποχωρήσουν από το Ολυμπιακό Χωριό και θα συνεχίσουν τη διαμονή τους σε ξενοδοχείο καραντίνας.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ομάδα από την πρώτη μέρα της διαμονής της στο Ολυμπιακό Χωριό δεν ήρθε σε επαφή με άλλα μέλη της ελληνικής αποστολής για ευνόητους λόγους.

Ολυμπιακοί Αγώνες

Αναλυτικά η ενημέρωση από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για το πρόσφατο συμβάν:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνει ότι βρέθηκαν τρία νέα θετικά κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, μετά από τον έλεγχο που έγινε.

Και οι τρεις αθλήτριες που δεν έχουν εμφανή συμπτώματα, θα αποχωρήσουν από το Ολυμπιακό Χωριό και θα συνεχίσουν τη διαμονή τους σε ξενοδοχείο καραντίνας. H συγκεκριμένη ομάδα από την πρώτη μέρα της διαμονής της στο Ολυμπιακό Χωριό δεν ήρθε σε επαφή με άλλα μέλη της ελληνικής αποστολής για ευνόητους λόγους.

Η ΕΟΕ είναι συνεχώς στο πλευρό των αθλητριών και παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια». Ολυμπιακοί Αγώνες

Άλλη μία αρνητική εξέλιξη μετά από μόλις μία ημέρα

Μόλις χθες, Άλλο ένα μέλος από την ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης είχε βρεθεί θετικό στον κορωνοϊό.

Η αθλήτρια που βρέθηκε θετική τοποθετήθηκε σε ξενοδοχείο καραντίνας.

Υπενθυμίζεται ότι θετική βρέθηκε στον Covid-19 αμέσως μετά την άφιξη στο Τόκιο και μία συνοδός της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης, η οποία ταξίδεψε ανεμβολίαστη αγνοώντας τις συστάσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ενημέρωση από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή:

«Θετική στον κορωνοϊό είναι αθλήτρια της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης. Η αθλήτρια θα συνεχίσει τη διαμονή της σε ειδικό ξενοδοχείο καραντίνας εκτός του Ολυμπιακού Χωριού. Οι υπόλοιπες αθλήτριες της ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ τα οποία ήταν αρνητικά αλλά θα παραμείνουν στο Ολυμπιακό Χωριό σε καθεστώς εντατικής παρακολούθησης». 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments