Αθλητισμός

Βαθμολογία UEFA: Άσχημα τα νέα για την Ελλάδα

Βαθμολογία UEFA: Άσχημα τα νέα για την Ελλάδα
Βαθμολογία UEFA: Με τον Ολυμπιακό να παλεύει μόνος και αήττητος να σώσει ότι σώζεται, την ώρα που οι άλλες ελληνικές ομάδες μετρούν ήττες.

Ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος μετά από 3 παιχνίδια, έχοντας δυο νίκες στα ματς με τη Νέφτσι και μια ισοπαλία με τη Λουντογκόρετς, που αν δεν τον αδικούσε τόσο κατάφωρα ο Σκοτζέσος διαιτητής θα είχε κερδίσει κι αυτό το ματς. Έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ κι αυτό από απευθείας εκτέλεση φάουλ, κι έχοντας σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια, με σύνολο τερμάτων 3 γκολ, συνεχίζει να παλεύει και φέτος μόνος για να σώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο από την κατρακύλα στη βαθμολογία.

Την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ στο πρώτο του επίσημο ματς για τη φετινή σεζόν γνώρισέ την ήττα από την άσημη Μποέμιαν και τους ημιεπαγγελματίες παίκτες της, ενώ ΑΕΚ και Άρης αποκλείστηκαν αμέσως από την Ευρώπη.

Όλα αυτά στην καινούργια διοργάνωση και τρίτη στη τάξη της UEFA για τις ομάδες μικρότερης δυναμικότητας (Conference League), ενώ οι Πρωταθλητές Ελλάδος βρίσκονται στα προκριματικά της κορυφαίας, διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης, το Champions League για να ξαναμπούν για ακόμα μια φορά στους ομίλους και τους 32 καλύτερους συλλόγους της Γηραιάς Ηπείρου, αντιμετωπίζοντας επίσης μια πρωταθλήτρια, στη χώρα της, ομάδα.

Η ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Λουντογκόρετς πρόσφερε 125 βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA, ενώ ο ΠΑΟΚ έχασε από την Μποέμιαν και κινδυνεύει να μείνει εκτός συνέχειας στην Ευρώπη για ακόμη μια φορά.

Η Ελλάδα με 21.325 βαθμούς εξακολουθεί να είναι στη 19η θέση της κατάταξης χωρών της UEFA.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments