Ελλάδα

Πεδίον του Άρεως φωτιά: Συνελήφθη γυναίκα για απόπειρα εμπρησμού

Πεδίον του Άρεως φωτιά: Συνελήφθη γυναίκα για απόπειρα εμπρησμού
Πεδίον του Άρεως φωτιά: Η πυρκαγιά τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο.

Σε μια σύλληψη μιας γυναίκας στο Πεδίον του Άρεως που κατηγορείται για εμπρησμό για τη φωτιά στο πάρκο προχώρησαν οι αρχές, ενώ προσήχθησαν ύποπτοι για εμπρησμό σε Κρυονέρι και Φωκίδα.

Πεδίον του Άρεως φωτιά: Συνελήφθη μια γυναίκα ασιατικής καταγωγής

Μια γυναίκα ασιατικής καταγωγής συνελήφθη στο Πεδίον του Άρεως καθώς φέρεται να επιχείρησε να βάλει φωτιά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Δημόπουλο αντιπεριφερειάρχη κεντρικής Αττικής η γυναίκα φέρεται να επιχείρησε να βάλει φωτιά εξωτερικά του Πεδίου από την πλευρά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, σε δύο σημεία. Μάλιστα, επιχείρησε να μπει στο Πεδίον του Άρεως το οποίο είναι κλειστό. Υπενθυμίζεται πως από τη φωτιά άρπαξαν δέντρα εξωτερικά του Πεδίου αλλά μετά από έγκαιρη παρέμβαση της Πυροσβεστικής τέθηκε υπό έλεγχο.

Πεδίον του Άρεως φωτιά

Στο σημείο αμέσως τέθηκαν επί ποδός δυνάμεις της αστυνομίας προκειμένου να προστατέψουν την περιοχή. Σημειώνεται πως από χθες Πέμπτη και μέχρι τη Δευτέρα απαγορεύεται και η είσοδος σε άλση και δάση. Απαγόρευση εισόδου σε άλση και δάση.

Πεδίον του Άρεως φωτιά: Απαγορεύεται η μετακίνηση σε δάση και άλση

Το 112 έστειλε μήνυμα σε όλη τη χώρα κάνοντας γνωστό στους πολίτες ότι απαγορεύεται η μετακίνηση σε δάση και άλση. Συγκεκριμένα, μέχρι τη Δευτέρα (09/08):

  • απαγορεύεται σε όλη την Ελλάδα η μετακίνηση, διέλευση ή παραμονή σε δάση, εθνικούς δρυμούς, περιοχές Natura και άλση.
  • απαγορεύεται κάθε δραστηριότητα ή εργασία που μπορεί να προκαλέσει φωτιά, όπως για παράδειγμα οξυγονοκόλληση, ή καύση εύφλεκτης ύλης.

Εκτός από τις σοβαρές ποινικές κυρώσεις, σε περίπτωση παράβασης της εντολής προβλέπονται «τσουχτερά» πρόστιμα. Πεδίον του Άρεως φωτιά

Προσαγωγή υπόπτου για εμπρησμό στη Φωκίδα

για την φωτιά της Φωκίδας, οι αστυνομικές αρχές έχουν προσαγάγει ένα άτομο, το οποίο σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες εκτελούσε θερμές εργασίες στην περιοχή. Την ίδια ώρα κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής έχει μεταβεί στον Πύργο ώστε να ενισχύσει τις προσπάθειες για τον εντοπισμό ενός ατόμου που συνδέεται με το πύρινο μέτωπο της Ηλείας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ εντοπίστηκε και ένας εκρηκτικός μηχανισμός στην Πάρνηθα, ενώ ένας ύποπτος συνελήφθη στο Κρυονέρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments