Αθλητισμός

Ντόρτμουντ: Bασικός ο Αντώνης Παπαδόπουλος

Ντόρτμουντ: Bασικός ο Αντώνης Παπαδόπουλος
Ντόρτμουντ: Ο Αντώνης Παπαδόπουλος ήταν η μεγάλη έκπληξη στα καλοκαιρινά φιλικά

Βασικός στην Μπουρούσια Ντόρτμουντ ο Αντώνης Παπαδόπουλος. Το 21χρονο ελληνόπουλο  έχει… τρελάνει τον προπονητή των Βεστφαλών, Μάρκο Ρόζε. Ο νεαρός άσος,  έχει γεννηθεί στην Στουγκάρδη (10/9/1999) και ανακαλύφθηκε από το τμήμα σκάουτινγκ της Ντόρτμουντ.

Ο Παπαδόπουλος ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα των Βεστφαλών στον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στην Βέχεν, πλάι στον Έρλινγκ Χάαλαντ (ήδη έχει σκοράρει δύο γκολ από το ημίχρονο), στον Ρόις, τον Μπέλινγχαμ, τον Ρέινα και τα άλλα παιδιά της Μπορούσια Ντόρτμουντ,  βοηθώντας την ομάδα του να πάρει τη νίκη με 3-0. Ο Αντώνης Παπαδόπουλος αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας, έχοντας ως παρτενέρ τον Ακαντζί.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΤΟΡΤΟΥΜΝΤ

Τον φωνάζουν «Πάπα», όπως τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, κάποιοι άλλοι τον αποκαλούν τεριέ από την ομώνυμη ράτσα σκύλων, ένεκα του δυναμισμού που βγάζει στο παιχνίδι του. Ο Αντώνης Παπαδόπουλος ήταν η πιο αθόρυβη καλοκαιρινή μεταγραφή, όταν ήρθε από την άσημη Χάλε, αλλά αυτό το καλοκαίρι ζει το όνειρο του.

Ο ομογενής 21χρονος μεσοαμυντικός, ο οποίος αποκτήθηκε κυρίως για την β’ ομάδα, κέρδισε την καρδιά του νέου προπονητή Μάρκο Ρόζε με την απόδοση του στα φιλικά και… να’ τος βασικός στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της Μπορούσια!

Να σημειώσουμε ότι η φυσική του θέση δεν είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού, αλλά αυτή του αμυντικού χαφ. Εκεί αγωνιζόταν όταν τον ανακάλυψε το τμήμα σκάουτινγκ της Ντόρτμουντ, με την γερμανική ομάδα μάλιστα να τον παίρνει ως ελεύθερο. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ο 21χρονος από το 2019 έως τον περασμένο Ιούνιο αγωνιζόταν στην Χάλε, στην τρίτη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου. Πέρσι, έπαιξε σε 35 παιχνίδια, έχοντας 3 γκολ και 1 ασίστ. Το συμβόλαιό του με την γερμανική ομάδα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments